Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: uniek PN stal/pension in centrum Belgie .

Korte omschrijving:

Volledige accomodatie in functie van en voor het paard /Geen opstalling voorzien noch gewenst.

Uitgebreide omschrijving:

Aangeboden » Weldra uniek weidepension

Uniek: opleiding, scholing en weidepension, alles VOLLEDIG in functie van het paard en voor het paard opent weldra de deuren in Blauberg, grenzend aan het unieke domein de Merode!

“Denk mee met het paard en krijg toegang tot hun hart, dit is de sleutel tot een succesvolle, volwaardige en echte vertrouwensrelatie”

Weidepension:
Paarden horen thuis in hun natuurlijke habitat, in groep op een weide in een "zo groot mogelijke vrijheid". De Poedertoren beschikt over 8ha weide met inloopstallen, waarbij de paarden 24/24 op de weide in kudde kunnen rondlopen en waarbij de vrije keuze aan de paarden gegeven wordt om binnen of buiten te vertoeven.

Merrieweides:
Merries krijgen bij ons de mogelijkheid om hun veulens in kudde te laten opgroeien tot verstandige, opgevoede volwassen paarden, die de sociale regels binnen de kudde (en dus ook naar de mens toe) reeds zullen kennen en beheersen na enkele maanden.

Hengstenweides:
Hengstenveulens worden in eigen groepen gezet onder de supervisie van een haremhengst of oudere ruin. Wij zullen u hiermee overtuigen dat de vooroordelen over de zogenaamde onhandelbaarheid van hengsten onterecht is en dat je perfect met een hengst kan werken zonder hem te castreren of te breken, wat jammer genoeg de harde realiteit is.

Opleiding / herscholing:
Ook voor de opleiding van uw paard of de herscholing van jonge, verwaarloosde of getraumatiseerde paarden kan u bij ons terecht. Wij bieden hiervoor ook de mogelijkheid om uw paard bij ons in opleiding te zetten.

Lessen:
Lessen worden steeds individueel gegeven, met eigen paard of met een lespaardje. Alle disciplines zijn mogelijk, van engelse dressuur, tot western en Spaanse rijschool. Dit zowel in de piste als in de vrije natuur. Alles op een subtiele en drukloze manier van werken.

Naast de rijlessen bieden wij jullie ook een “totaal lessen pakket” aan, van halster-, zadel- als verkeersmaktraining tot hoe dag dagelijks om te gaan met paardjes, verzorging en communicatie.

Bitloos rijden:
Alle paarden worden bij ons bitloos bereden en geschoold, en dit omdat respect, veiligheid en vertrouwen voor zowel ruiter als paard centraal staan in onze visie.
We kunnen jullie verzekeren dat 100% controle zonder bit, sporen of zweep perfect mogelijk is. Je zal trouwens op deze manier een heel andere relatie krijgen met jullie paardje. Onmogelijk denk je.. niets is minder waar geef ons de kans om het jullie te bewijzen.

Trailerladen:
Wij voorzien ook opleiding in trailerladen, zowel voor paard als begeleider. Ook kunnen wij je paardje(s) komen ophalen in geval van moeilijk laden of indien er geen trailer/vervoer beschikbaar is.

Begeleide wandelingen:
Wij organiseren ook begeleide wandelingen met eigenaars paardjes in een prachtig natuurdomein van 1500 ha. Hierin kunnen we schitterende tochten doen in een verbazende bosrijke omgeving.

Ook begeleide veulenwandelingen zijn mogelijk, zowel privé als in groep, pure fun gegarandeerd!

Kinderactiviteiten:
Kinderen vanaf 6j kunnen bij ons terecht vo[1]or rijlessen met eigen pony/paard of met lespaardje. Doel is om ze op een speelse manier alles bij te brengen over het paard (rijden, verzorging etc) Dit kan uiteraard zowel op individuele basis als in groep.

Deze advertentie is geplaatst op 11-6-2007 en is 1131 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: eddy DRUPPEL
E-mail: dogsandhorses@telenet.be
Land: Nederland




   

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl