Gezocht

Gezocht

Gezocht: Gezocht: Een verzorger/bijrijder voor mijn pony in Wageningen

Korte omschrijving:

Mijn zus en ik zijn op zoek naar iemand die vanaf september 2007 onze pony kan verzorgen en berijden. Het gaat om een merrie, E-pony, NRPS en de verzorging zal bestaan uit: rijden, wei uitmesten en voeren. Kennis en/of ervaring met centered riding, parelli o.i.d gewenst maar niet noodzakelijk!

Uitgebreide omschrijving:

Jamillah

Ik ben samen met mijn zus op zoek naar iemand (m/v) die onze pony vanaf september 2007 kan verzorgen en rijden.

We hebben een E-pony, NRPS, merrie met stokmaat 1.52 m. Ze staat in een weiland op de Eng in Wageningen samen met een andere pony.

De verzorging zal vooral bestaan uit: de wei uitmesten, voeren en eventueel dekens op en af doen. Daarnaast mag er op haar gereden worden. We hebben geen bak aan de wei dus wij rijden zelf of in het bos of op een zandveldje in het bos (beide vlakbij). Je kan ook lid van de Gelreruiters worden, dan mag je in hun bak rijden en kan je daar dressuurlessen volgen.

De dagen en het aantal dagen gaan in overleg maar het zal in ieder geval om de doordeweekse dagen gaan. Om te beginnen met 1 a 2 dagen en heel misschien in overleg uit te bereiden naar 3 of 4 dagen in de week. De weekenden zijn mijn zus en ik er dus die hoeven niet ingevuld te worden.

Wij zoeken iemand omdat ikzelf op kamers woon in Nijmegen en mijn zus vanaf september ook gaat studeren. We hebben dar doordeweeks weinig tijd.

Lijkt het je leuk en heb je nog vragen? Je mag mij altijd bellen/mailen en uiteraard geheel vrijblijvend! Ook kan je contact met mij opnemen om eens langs te komen om met ons en onze pony kennis te maken.

Deze advertentie is geplaatst op 3-7-2007 en is 1226 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: ElineTolman
E-mail: elinetolman@hotmail.com
Telefoon 1: 0650646158
Land: Nederland

Jamillah
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl