Gezocht

Gezocht

Gezocht: goed tehuis gezocht wegens emigratie

Korte omschrijving:

Wegens emigratie zoek ik een rustig plekje voor twee oude vrienden

Uitgebreide omschrijving:

duo penotti

Voor mijn twee oude vrienden van 25 en 20 jaar zoek ik een rustig plekje. Wij gaan eind van het jaar emigreren naar canada en de twee oudjes kunnen deze grote reis niet meer aan. Ik laat ze met pijn in mijn hart achter, maar helaas kunnen ze niet met ons mee.
Dus ben ik op zoek naar iemand die ze voor de rest van hun dagen een goede verzorging en de nodige aandacht kan en wil geven.(evt. bijdrage in de kosten) Het zou fijn zijn als ze samen zouden kunnen blijven.
De oudste is Azinky, een 25 jarige bruine KWPN merrie. Ze is nog goed gezond en eet goed. Ze heeft in het verleden zware hoefbevangenheid gehad en als gevolg daarvan heeft ze een afwijking aan beide voorhoeven, echter op zachte ondergrond is het geen enkel probleem, enige voorzichtigheid met vers gras is wel geboden, ideaal is een paddock, waar men gecontroleerd hooi of kuil kan voeren. Ze is heel lief met (kleine) kinderen en houdt er van om geaaid en geknuffeld te worden.
Dan is er nog Ginger-Ale, een 20 jarige schimmel ruin, hij is goed gezond en nog erg fit, echter in het verleden heeft hij een ongelukje gehad, waarbij de pezen van zijn rechter voorbeen zijn gescheurd, hierdoor is hij erg blessure gevoelig. In de wei heeft hij geen last, maar bij belasting gaat het snel mis, dus is hij eigenlijk niet te berijden. Hij is wel het komisch talent van dit dynamische duo en bomen snoeien hoeft niet meer, met hem in de buurt.

In het verleden heb ik deze twee van een somber lot gered, Ik hoop dat er nu weer iemand zich het lot van deze twee kneusjes aantrekt en contact opneemt.

Deze advertentie is geplaatst op 21-8-2007 en is 1148 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Conny46
E-mail: cj.raven.yt@wxs.nl
Woonplaats: Bakel
Land: Nederland

duo penotti
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl