Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Egypt Arabisch volbloed merrie 2 jaar (uit zwart)

Korte omschrijving:

Mooie egyptisch arabisch gefokte merrie met zeer goed karakter en bewegingen voor endurance, western, dressuur of natuurlijk rijden.

Uitgebreide omschrijving:

Amirah

Wegens tijdgebrek (heb ook nog een ander paard) zal ik mijn 2 jarige arabische volbloed merrie Mazuna's Amirah (v. Ebony Rumaadi (zwart) en mv Shams el Arabi (zwart)) moeten verkopen. Amirah beschikt over mooie bewegingen en een goede egyptische lijn. Hele stamboom is terug te vinden op http://www.allbreedpedigree.com/amirah4. Amirah is bruin maar er valt zeker zwart mee te fokken. Haar vader is zwart en komt uit zwarte lijnen en ook aan moeders kant zit veel zwart in de lijnen. Veel crabet bloed.

Amirah is een zeer aanhankelijke, lieve en betrouwbare merrie. Ze heeft zonder problemen al een zadel op gehad, is behoorlijk bomproef en nagenoeg verkeersmak. Ze is erg op mensen gericht en gevoelig wat haar zeer geschikt maakt voor het natuurlijk rijden.

Voor een arabier is zij een zeer betrouwbaar en rustig paard met een goede spiermassa en grote longinhoud. Verwachtte stokmaat ligt rond de 1.56 of hoger (meet nu 1.47). Ik zoek voor haar dan ook iemand die lekker op een natuurlijke en diervriendelijke manier met haar verder een band op wil bouwen. Heb je hier genoeg tijd voor dan is amirah zeker een paard dat zich zeer aan je zal hechten en waarmee het zeer prettig is om te werken.

Heeft tot nu toe haar hele leven zowel 's zomers als 's winters op de wei gestaan (nu in het bos bij zeist). Absoluut geen last van staart en manenexceem.

Vraagprijs 2750,-

Deze advertentie is geplaatst op 18-8-2008 en is 884 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: G Penders
E-mail: la.gavita@gmail.com
Telefoon 1: 06-25096473
Straat en nummer: framboosstraat 40
Postcode: 3552gb
Woonplaats: utrecht
Land: Nederland

Amirah
Amirah




       

Even geduld: de kaart wordt geladen...
De adverteerder heeft een plek gemarkeerd op de kaart hiernaast.

Gebruik de kaart-, zoom- en positie-knoppen voor orientatie.

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl