Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Startrekk boomloos dressuur zadel

Korte omschrijving:

Het zadel is nauwelijks gebruikt en ziet er als nieuw uit. Er zit nog bijna volledige garantie op het zadel. Een erg mooi degelijk zadel met een klassieke uitstraling.

Uitgebreide omschrijving:

zadel

Ik bied bij deze mijn zwarte Startrekk boomloze dressuurzadel te koop aan. Ik heb heel veel boomloze zadels getest (alles wat hier in nederland op boomloos gebied te krijgen is) en vind deze vereweg de mooiste, de leer kwaliteit is echt geweldig en in uitstraling is dit zadel precies een boomzadel, het ziet er super chic uit. Verder is het een heel degelijk stevig zadel.
Het zadel ziet er als nieuw uit (er zit alleen een ondiepe kras op omdat ik er tijdens een maffe afstijg actie met mijn rits over heen gegaan ben, dit valt amper op verder nauwelijks gebruiks sporen), ik heb het eind juni gekocht (er zit dus ook nog bijna twee jaar garantie op) en maar heel weinig gebruikt omdat het niet goed op mijn mega brede haflinger past.
Het is het model met de verplaatsbare kussens (de nieuwste versie heeft vaste kussens) die je dus zelf kunt aanpassen en verstellen. Bij het zadel zit de breedste pommel, nummer 4, dat is vergelijkbaar met het witte kopijzer van Wintec (er zijn wel losse pommels in ander maten verkrijgbaar).
Het zadel is erg kort, maar 45 cm dus uitermate geschikt voor paardjes met korte ruggen. De zitmaat is 17 inch.
Ik verkoop het zadel eventueel met een suede pad (de kussens van dit zadel zijn voldoende dik om met een pad zonder inlages te rijden op een paard met een wat meer verzonken ruggengraat, zoals mijn haf) eventueel heb ik ook nog een hi-tech pad die er wel onder past, daar kunnen wel inlages in. Verder verkoop ik het zadel kaal.
Mijn vraagprijs voor dit zadel is:
900 euro voor alleen het zadel
925 met suede pad
935 euro met Hi-tech pad

Deze advertentie is geplaatst op 9-9-2008 en is 966 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Kirsten van Dijk
E-mail: kirstenvandijk@hotmail.com
Land: Nederland

zadel
achterkant zadel
hi-tech pad
   

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl