Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Goed thehuis voor andalusier ruin gezocht

Korte omschrijving:

Andaluiser ruin te koop, ongeveer 13 jaar, 1.50m, komt uit spanje en heel daar een moeilijk verleden achter de rug. Te koop omdat wij meer opzoek zijn naar een famieliepaard, het is echt een lief paard paard voor mensen met meer ervaring.

Uitgebreide omschrijving:

Hallo,
Na veel twijfelen hebben we toch besloten onze andaluiser te verkopen. Hij is ongeveer 1.50 m en is waarschijnlijk rond de 13 jaar.
We hebben hem nu ongeveer een jaar gehad, maar hij is te moeilijk met rijden en hij verdient iemand die meer tijd voor hem heeft. HIj komt uit Spanje en is daar mishandeld geweest. Toen we hem net hadden was hij zo bang voor je dat hij alleen stond te trillen, nu heeft hij het vertrouwen in mensen weer helemaal terug.
Alsnog lijkt het alsof hij het rijden in de bak gewoon niet leuk vindt en zijn we opzoek naar een familie paar waar iedereen op kan rijden.
Hij kan springen, vrijspringen en met iemand erop, hij is met rijden ook nog bang voor je benen en de teugels, maar hij reageert wel goed op je zit.
Nu zijn we opzoek naar een goed huisje met iemand die echt goed voor hem kan zorgen. Het is echt een super lief paard, hij is heel voorzichtig met je en houdt ook wel van een spelletje. Iemand die genoeg tijd en gelud met hem heeft kan nog heel veel plezier met hem hebben. HIj zou ook goed zijn voor western en endurance. Hij doet heel goed zijn best voor je maar soms wordt hij zo bang dat hij iets fout doet. Hij heeft geen officele papieren maar hij heeft wel een brandmerk (JL). De verkoop heeft geen haast en hij gaat alleen weg naar iemand die hem echt goed kan en wil verzorgen. De vraagprijs id N.o.t.k. maar een goed huis is belangrijker. Hij staat in amsterdam.

Als u intresse heeft kunt u een mailtje naar darcy_hutchison@msn.com sturen.

Gr, Darcy

Deze advertentie is geplaatst op 20-10-2008 en is 821 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Darcy
E-mail: darcy_hutchison@msn.com
Woonplaats: Amsterdam
Land: Nederland


Even geduld: de kaart wordt geladen...
De adverteerder heeft een plek gemarkeerd op de kaart hiernaast.

Gebruik de kaart-, zoom- en positie-knoppen voor orientatie.

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl