Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Nieuw !!! Himalayan Horse

Korte omschrijving:

Op onze site kunt U de zeer speciale natuurlijke verzorgingsproducten voor paarden kopen van het merk Himalayan Horse welke via de Ayurveda geneeswijze geproduceerd zijn.

Uitgebreide omschrijving:

Over EquiMundi
EquiMundi is uw on-line winkel voor paardensport artikelen en natuurlijke verzorgingsproducten met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding . We bieden U een range scherp geprijsde artikelen, die exclusief voor ons worden gemaakt!

Op onze site kunt U de zeer speciale verzorgingsproducten voor paarden kopen van het merk Himalayan Horse. Ook de beschermingsproducten voor paarden van Indra vindt U bij ons.We zullen ons aanbod aan producten steeds uitbreiden. In de toekomst vindt U altijd zeer interessante speciale aanbiedingen op de EquiMundi site.

Ons doel is U producten te brengen die goed zijn voor paarden en ruiters,van hoge kwaliteit en dat tegen zeer betaalbare prijzen. Ons verkoopservice- team bestaat uit ruiters en amazones die verstand hebben van paarden en de behoeften van ruiters kennen.

EquiMundi gebruikt de kennis en ervaring van trainers ruiters en hun instructeurs, aangevuld met de kennis van dierenartsen en therapeuten. Wij zijn in staat u daarvan altijd mee te laten profiteren door middel van geweldige producten tegen lage prijzen. Wij bieden lage verzendkosten en een goed “ niet tevreden/retour” systeem.

Allle producten van EquiMundi worden gestest en aanbevolen voor docenten en studenten van de International School for Horsemanship in Meerle. Door middel van nieuwsbrieven houden we u op de hoogte van hun ervaringen en van de nieuwe producten.

Van 20 t/m 23 November 2008 kunt u op Jumping Indoor Maastricht kennis maken met de nieuwe producten van Himalayan Horse. U kunt ons vinden op de exclusieve promenade "Le Village" in de stand van "EquiMundi".

Deze advertentie is geplaatst op 28-10-2008 en is 726 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: EquiMundi BvbA
E-mail: krijntol@hotmail.com
Homepage URL: www.equimundi.com
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl