Gezocht

Gezocht

Gezocht: welsh cob ruin zoekt weidegang (omg. groningen?)

Korte omschrijving:

leuke speelse jonge welsh cob ruin van 5 jaar zoekt plekje waar hij in het land kan staan met andere paarden/ pony's. ivm tijdelijk vertrek buitenland eigenaresse.

Uitgebreide omschrijving:

omdat ik per maart/ april naar het buitenland ga voor een aantal maanden, maar mijn lieve pony niet wil verkopen zoek ik voor hem een leuk plekje waar hij een aantal maanden 'vakantie' kan vieren.
Het liefst iets waar hij 24/7, maar in elk geval de hele dag, buiten staat en met meerdere paarden staat. Ergens in een soort natuurgebiedje zou natuurlijk erg leuk zijn!
Ik wil hem niet verkopen maar wil er bij terugkomst gewoon weer mee aan de slag gaan. Ik ben niet opzoek naar dure pensionstallen of rusthuizen, hij hoeft in principe alleen maar in het land te staan en er moet dagelijks toezicht zijn.
Ik ben zelf volgens de academische rijkuns met hem aan het rijden en verder doen we af en toe wat NH en VD. Ook is hij beleerd voor de wagen, maar heeft hier al weer meer dan een jaar niet voor gestaan omdat ik zelf niet men (deden vorige eigenaren). Eventueel mag je, mocht je dit leuk vinden, met hem gaan mennen of NH oefenen, maar in eerste instantie zoek ik dus gewoon een leuk plekje waar hij in het land kan staan.
Wie zoekt er een leuke gezelschapspony, of heeft een kudde waar hij bij kan staan? ik hoor het graag!
(liefst een beetje in de omgevind van groningen/ drenthe)

Deze advertentie is geplaatst op 1-1-2009 en is 1103 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: marlo
E-mail: marlo_presto@yahoo.com
Woonplaats: groningen
Land: Nederland




   

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl