Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Workshop "Bachbloesems voor paarden"

Korte omschrijving:

In februari gaan we van start met onze introductieavond en 6 lesavonden m.b.t. "Bachbloesems voor paarden"

Uitgebreide omschrijving:

Op 6 februari vindt van 19.00 tot 21.00 een introductieavond m.b.t. Bachbloesems plaats. De kosten van deze avond zijn €10,- per persoon (koffie en thee inbegrepen)

Volgend op deze introductie zal in de week na deze avond gestart worden met 6 lesavonden. Deze zullen op vrijdagavond, tussen 19.00 en 22.00uur plaatsvinden. De kosten bedragen €195,- per persoon. Inbegrepen zijn koffie, thee en natuurlijk de cursusmap.

De introductie en de lessen zullen worden gegeven door Els Sprankenis. Zij is opgeleid als natuurgids, ze is voedings- en gezondheidsconsulente, ze geeft Shiatsu (een Japanse drukpuntmassage), is Cranio-Sacraal-therapeute en ze heeft een opleiding gevolgd op het gebied van Bachbloesems. Naast dit alles beschikt Els over een prachtige stal die volledig gebaseerd is op het natuurlijk houden van paarden.

Els heeft een eigen praktijk waarbinnen ze zowel mens als dier behandelt, tevens geeft ze regelmatig cursussen. Haar doel is om mens en dier samen te begeleiden naar een betere gezondheid en samenwerking.

Deze advertentie is geplaatst op 12-1-2009 en is 1280 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Kim Besselink
E-mail: info@equijoy.nl
Homepage URL: www.equijoy.nl
Woonplaats: Ell
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl