Gezocht

Gezocht

Gezocht: Verzorger voor leuke pittige b pony

Korte omschrijving:

Verzorger voor leuke zeer voorwaartse b pony gezocht, lees verder voor meer info :-)

Uitgebreide omschrijving:

Spikey en Dusty

Voor mijn zeer voorwaartse maar superbrave b pony (1.22 maar erg breed gebouwd) ben ik op zoek naar iemand die me kan helpen hem beweging en aandacht te geven.

Spikey is een hele leergierige en toch ook wel ondeugende pony. Hij is super braaf maar altijd op zoek naar kleinigheidjes om uit te spoken. Uitbreken en het baasje opwachten bij het hek of in de weg gaan staan met de verzorging van de wei zijn zijn grootste hobby's.... Hij is absoluut niet gemeen.

Juist omdat hij zo leergierig is en zo graag werkt heeft hij het eigenlijk wel nodig om elke dag wat te werken en dat kan ik hem helaas niet bieden. Het maakt hem niet uit wat ik met m doe, grondwerk, rijden in de bak, vrijheidsdressuur een buitenrit, hij is overal voor in.

Ik ben op zoek naar een niet te groot iemand (18+) die me wil helpen om hem te verzorgen en meer beweging te geven. Het zou handig zijn als je bekend bent met het natuurlijk rijden, of in ieder geval het bitloos rijden en grondwerk etc maar dat is geen must.
Uiteraard moet het wel klikken met Spike en met mij, en het zou fijn zijn als je ook zou willen helpen bij het onderhoud van de wei.
Ze worden op een natuurlijke manier gehouden, maar dat brengt ook wel wat werk met zich mee...

Groetjes Anouk en Spikey

O ja, wij wonen in Elsloo, Zuid-Limburg

Deze advertentie is geplaatst op 3-2-2009 en is 374 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Spisty
E-mail: rakkertje_@hotmail.com
Woonplaats: Elsloo
Land: Nederland

Spikey en Dusty
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl