Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: barefoot bitloos hoofdstel tekoop

Korte omschrijving:

Wegens het niet gebruiken (ik werk nu vooral aan de hand met een kaptoom)barefoot bitlooshoofstel met ik heb het hoofdstel slechts 5x gebruikt, de maat is Quater/ full (zelf heb ik het gebruitk voor een haflinger van 1.40m, maar past ook bij een kwpn-er van 1.73m). De kleur is bruin en er zitten geen teugels bij. Beschrijving: "Zacht nubuck-lederen bitloos hoofdstel met gekruiste riemen onder de kaken. Neusriem , kopstuk en frontriem zijn extra zacht onderlegd , met kalfsleder omwikkeld neopreen. De riemen onder de kaken zijn rondgenaaid voor een betere "release" : de snelheid waarmee de riempjes weer losser gaan als je de druk van de teugels haalt." Ik zou er graag € 65,- voor willen excl. verzenden of € 70,- incl verzenden (geen onzin biedingen).

Uitgebreide omschrijving:

Wegens het niet gebruiken (ik werk nu vooral aan de hand met een kaptoom)barefoot bitlooshoofstel met ik heb het hoofdstel slechts 5x gebruikt, de maat is Quater/ full (zelf heb ik het gebruitk voor een haflinger van 1.40m, maar past ook bij een kwpn-er van 1.73m). De kleur is bruin en er zitten geen teugels bij.
Beschrijving:
"Zacht nubuck-lederen bitloos hoofdstel met gekruiste riemen onder de kaken. Neusriem , kopstuk en frontriem zijn extra zacht onderlegd , met kalfsleder omwikkeld neopreen.
De riemen onder de kaken zijn rondgenaaid voor een betere "release" : de snelheid waarmee de riempjes weer losser gaan als je de druk van de teugels haalt."
Ik zou er graag € 65,- voor willen excl. verzenden of € 70,- incl verzenden (geen onzin biedingen).

Deze advertentie is geplaatst op 15-2-2009 en is 316 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Dorieke Kalkema
E-mail: co_en_do@hotmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl