Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Hoefschoenen en soaking boots

Korte omschrijving:

Hoefschoenen vanaf 8cm tot 16cm en soaking boots met therapeutische pad voor medische toepassing te koop, vanaf 35 euro / stuk

Uitgebreide omschrijving:

hoefschoenen

Nav de huidige problemen met mijn hoefbevangen shet (die ondertussen bijna klaar is voor een eerste wandelingetje) ben ik op zoek gegaan naar hoefschoentjes voor die kleine voeten. Ik heb er ooit gekocht van het merk Marquis voor mijn Queenie en was daar zeer content van. maar om er nu ineens 4 te kopen voor die kleine deugeniet was toch wel een streep door mijn portemonnaie! Dus ben ik op zoek gegaan naar goedkopere hoefschoenen en vond er in de USA. Omdat ik niet zeker wist welke kwaliteit zij bieden, heb ik, onder het voorwendsel dat als ze goed zijn, ik ze zou verdelen in benelux, gevraagd om de hoefschoenen te kunnen testen. Binnenkort foto's en filmpje van Beereke met zijn nieuwe schoentjes!
Ze zijn goed bevonden en daarom zal ik ze nu verdelen in de benelux!

De schoenen kosten 35 euro per stuk en bestaan in 8 verschillende maten, gaande van de allerkleinsten 8.25 cm tot 16.5 cm

Behalve de hoefschoenen zal ik nu ook de soaking boots (met therapeutische pad) verkopen voor medische toepassing. (inweken van de hoeven)
Kosten 40 euro per stuk, ook 8 verschillende maten.

Vanaf nu te bestellen via email of vanaf volgende week via de webshop op www.clickertrainingmetpaarden.be (nog in aanmaak)

Deze advertentie is geplaatst op 28-4-2009 en is 752 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Eva Saegerman
E-mail: info@paardentaxi.be
Homepage URL: www.paardentaxi.be
Woonplaats: gent
Land: Belgie

hoefschoenen
soaking boots met therapeutische pads
     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl