Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Drie jarige KWPN-er onbeleerd

Korte omschrijving:

KWPN ruin, moeder Anglo arabier, donkerbruine ruin met enkele witte aftekeningen, absoluut zo groen als gras, heeft tot nu toe op het land gestaan.

Uitgebreide omschrijving:

Dit paard is niet van mij, maar ik plaats een advertentie omdat het me aan het hart gaat dat hij maandag misschien wordt opgehaald door een handelaar (deze komt in ieder geval kijken en krijgt hem mee als hij genoeg biedt).
Het gaat hier om een donkerbruine ruin met enkele witte aftekeningen, kruising Anglo-arabier en KWPN (Jazz afstammeling). Hij is 3,5 jaar oud, heeft tot zijn 3e bij een hengstenopfokstal gestaan en staat nu al een half jaar in het land nabij Hilversum.
Dit (ondertussen geruinde) paard is niet groot (nu ongeveer 1.60) en absoluut zo groen als gras. Aan het halster lopen kan hij, maar daar houdt het mee op.
Minpuntje is wel dat hij deze zomer met zijn achterbeen in het draad heeft gehangen en daar een lelijk litteken aan heeft overgehouden, maar geen schade in het been.
Eigenaar wil er vanaf ivm zwangerschap en heeft geen band met hem, en vraagt er ongeveer 2000,- voor, maar goed tehuis is beter dan de prijs, dus bespreekbaar.
Ben je geinteresseerd, laat het me dan weten via mizzpoez@hotmail.com , dan breng ik je in contact met de eigenaar.
Foto's heb ik niet, bovenstaande is alles wat ik weet. Ken de eigenaar pas een paar uurtjes.

Deze advertentie is geplaatst op 19-11-2005 en is 794 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: MizzPoeZ
E-mail: mizzpoez@hotmail.com
Woonplaats: Hilversum
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl