Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Lieve, mensgerichte ruin, ruime grondwerk/Parelli-ervaring

Korte omschrijving:

Wegens tijdgebrek moet ik helaas deze enorm mensgerichte goedzak verkopen. Sancero is zéér sociaal en vriendelijk; een heel eerlijk en puur paard. Heeft de 7 Games van Parelli zeer makkelijk doorlopen.

Uitgebreide omschrijving:

Wegens niet klikkende combinatie en in verband met tijdgebrek (ik heb meerdere paarden en ik kom niet aan trainen toe met hem), verkoop ik deze enorme goedzak.

Sancero is een ongelooflijk mensgerichte ruin van ongeveer 161cm. Hij is 8 lentes jong en diep roodbruin van kleur. Gek op aandacht; hij is echt een knuffelbeer. Sancero komt in de wei met zijn oortjes naar voren op je afgestapt en blijft bij je tot je stopt met kroelen, gek op aandacht.

Sancero is recreatief bereden en kent de 7 games van Parelli. Is een heel leuk paard voor grondwerk, en zou niet misstaan in de endurance. Uithoudingsvermogen, kracht en looplust maar gecombineerd met een enorme nuchterheid.

Wegens omstandigheden is hij nu al geruime tijd (+/- 4 maanden) niet meer gereden, ik heb er echter van de week opgezeten en hij geeft geen kick. Hij is voor zijn leeftijd nog redelijk 'groen' onder het zadel; hij kent de basis.

Sancero zal nog begeleiding nodig hebben bij het ontwikkelen van zijn vaardigheden als rijpaard, en is hierdoor niet geschikt voor de echte beginner. Maar als jij een heerlijk, zachtaardig recreatiepaard zoekt, waar je meteen contact mee krijgt en echt iets mee kan opbouwen, heb je aan Sancero een vriendje voor het leven.

Sancero staat momenteel dag en nacht buiten met vriendjes. Hij is in de kudde enorm sociaal en eerlijk. Sancero valt in verband met enige spoed in de lagere prijsklasse.

Deze advertentie is geplaatst op 18-7-2009 en is 700 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Navy
E-mail: hoeve.ess@gmail.com
Homepage URL: www.hoeve-ess.com
Telefoon 1: 06 832 110 95
Woonplaats: Kootwijk
Land: Nederland




   

Even geduld: de kaart wordt geladen...
De adverteerder heeft een plek gemarkeerd op de kaart hiernaast.

Gebruik de kaart-, zoom- en positie-knoppen voor orientatie.

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl