Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Sandro: lieve draver ruin zoekt goede thuis

Korte omschrijving:

Sandro is een gezonde en goed afgerichte draver, rijdt voor de sulky (maar wint niet meer genoeg...) en is goed onder het zadel. Hij is gratis voor wie hem een goede thuis bezorgt!

Uitgebreide omschrijving:

hallo iedereen,
(voor je begint te lezen ik heb dislectie dus..........)
ik zend jullie hier enkele foto's van mijn vader zijn paard sandro
sandro is nu 8 jaar en kwam 3 jaar geleden in mijn leven op aanvraag van mijn jongste broer.
ik was toen L3 studente parelli (nu nog) en ze zagen mij met mijn vriendinnen van alles doen samen met onze paarden en vroegen zo aan mij
of ik hen wou helpen met dit paard. hij deed alles perfect behalve in de ren hij maakte altijd een paar galopsprongen .
na ongeveer 3 maanden spelen ,zadelmak maken,en vooral werken aan zijn vertrouwen in ons en zijn zelfvertrouwen, uitstapjes naar zee,wennen aan vreemde voorwerpen. won hij toen 6 keer na elkaar. hij werd een held en ik een heldin
nu zijn we 3 jaar verder en is er mijn leven veel veranderd. ik ben mama geworden ,en moest dus om allerhande redenen de teugels terug uit handen geven .was emotineel minder in balans(pfffffffffffff)al deze redenen zorgden er voor dat sandro terug zijn zelfvertrouwen en vertrouwen in de ren verloor , waardoor hij nu weer held af is.
en van mijn vader moet hij den hof verlaten , bijna was hij verkocht naar frankrijk voor de jacht maar daar heb ik een stokje voor gestoken .
ik ben er zeker van dat ik zelf een goede thuis voor hem zal vinden met jullie hulp.
ik heb besloten om hem zelf van mijn vader te kopen ,en hem aan de geschikte persoon weg te schenken . dit paard heeft zoveel voor mij gedaan dat ik hem dat verschuldigt ben .

wie en wat is hij.
ruin 8 jaar.zeer groote wil om goed te doen ,veel respect ,extrovert ,speels ,sociaal met andere paarden ,zeer goedde voeten loopt al 3 jaar zonder ijzers en loopt dag en nacht buiten.

in parelli taal.on line tussen L3 en L4.liberty tussen 2 en 3,onder het zadel vind hij freestyle , en finesse leuk ,(galoperen heb ik onder het zadel nog niet gevraagd)hij is gek op piste werk daar voelt hij zich veilig .
op wandeling vraagt hij goed leiderschap maar blijft hij zeer gehoorzaam. en natuurlijk loopt hij in de kar( denk er aan mensen pat werkt aan een driving program)

om hem beter te kunnen belonen werken we ook met de klikker ,hij vind het super ,hij houd er van om puzzels op te lossen.
kortom als je zelf beter wil worden met paarden in het algemeen is dit een super paard .
als je een vriendje wil voor een paard die je al hebt is hij ook super .(alhoewel hij veel te veel kwaliteiten heeft om al op rust te gaan)

ik kom net terug van de masterclass in engeland(parelli) en ben erondertussen van overtuigd dat er veel mensen zijn zoals mij die goed zijn voor paarden .en hen te beschouwen als leermeesters.
ik vind het dus zelf beter om via deze weg een thuis voor hem te zoeken.

Met vriendelijke groetten Mieke lannoo. tel 09 371 85 46

Deze advertentie is geplaatst op 23-9-2009 en is 1321 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Mieke Lannoo
E-mail: mieketwist@hotmail.com
Woonplaats: Hansbeke
Land: Belgie







Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl