Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Houding en Zit

Korte omschrijving:

Vind je het lastig om door te zitten?” “Of heb je een onrustige hand?” “Trek je je benen te veel op? of "klapperen ze juist veel?” "Zet je je schouders vast tijdens het rijden? "Heb je last van rugklachten na het rijden?" of "Heb je de neiging om scheef te zitten?" Wil je graag je houding en zit verbeteren?? kijk dan eens op http://www.padany.nl

Uitgebreide omschrijving:

Zitles

Vind je het lastig om door te zitten?” “Of heb je een onrustige hand?”
“Trek je je benen te veel op? of "klapperen ze juist veel?” "Zet je je schouders vast tijdens het rijden? "Heb je last van rugklachten na het rijden?" of "Heb je de neiging om scheef te zitten?"

Dit zijn een aantal voorbeelden van problemen die kunnen ontstaan voor de ruiter met het rijden.. maar ook je paard ondervind invloed van je houding en zit. Enkele voorbeelden van problemen die bij je paard kunnen ontstaan zijn:

“Mijn paard draagt zijn hoofd hoog” "Mijn paard kan niet goed ondertreden" “Mijn paard stapt kort” “Mijn paard loopt achter de teugel” “Mijn paard schrikt veel" “Mijn paard is vaak stug en stijf”
“Mijn paard kan niet goed inbuigen”……

Wil je graag je houding en zit verbeteren??

kijk dan eens op http://www.padany.nl

In de zitlessen kun je werken aan je houding en zit waardoor je rijproblemen kunt oplossen en je paard beter kunt laten bewegen. In de lessen werken we aan balans, coördinatie, je lichaamshouding op je paard en souplesse. Je leert dit eerst op de grond met behulp van o.a. trampoline, fysiobal, en evenwichtstrainers. Daarna leer je dit ook op je paard. Training/lessen zijn mogelijk door heel nederland, priveles is mogelijk maar als je het leuk vind om een workshop "houding en zit" op je stal te organiseren kan dat ook.

Deze advertentie is geplaatst op 31-3-2010 en is 257 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: padany
E-mail: info@padany.nl
Land: Nederland

Zitles
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl