Gezocht

Gezocht

Gezocht: Nieuwe plek voor mijn lieve merrie, 24/7 kudde

Korte omschrijving:

Voor mijn paard Lady Ashley ben ik op zoek een plek waar zij 24/7 buiten kan lopen, liefst in een stabiele kudde, met voldoende beschutting en/of een schuilstal, paddock paradise zou ook heel fijn zijn. Liefst binnen 20 tot maximaal 30 minuten rijden vanaf Amersfoort. Omgeving Leusden, Woudenberg, Austerlitz, of iets dichterbij Amersfoort, maar bos of in ieder geval een stukje mooi natuur in de omgeving is wel erg welkom. Tevens zou het een plek moeten zijn waar ik mijn werkzaamheden met mensen en paarden verder uit kan breiden.

Uitgebreide omschrijving:

Ashley en ik

Voor mijn paard Lady Ashley ben ik op zoek een plek waar zij 24/7 buiten kan lopen, liefst in een stabiele kudde, met voldoende beschutting en/of een schuilstal, paddock paradise zou ook heel fijn zijn.
Liefst binnen 20 tot maximaal 30 minuten rijden vanaf Amersfoort.
Omgeving Leusden, Woudenberg, Austerlitz, of iets dichterbij Amersfoort, maar bos of in ieder geval een stukje mooi natuur in de omgeving is wel erg welkom.

Tevens zou het een plek moeten zijn waar ik mijn werkzaamheden met mensen en paarden verder uit kan breiden.

Mijn naam is Monique Fisher en ik heb in 2008 het bedrijf HorseSense opgericht.
Op dit moment ben ik in opleiding bij Kathy Pike, erkend Epona instructeur. Ik volg haar Equine Facilitated Learning & Coaching opleiding, dat houd in dat ik een heel jaar bij haar in opleiding ben om me te kwalificeren in de Epona Approach (door Linda Kohanov, o.a. schrijfster v/h boek "Ruiter tussen Twee Werelden") gecombineerd met Kathy's eigen Mind Body Methode. Op dit momemt ben ik Level 2 gecertificeerd van de opleiding die 4 Levels kent, wat inhoud dat ik zowel Reflectieve als Actieve Roundpensessies geef aan individuele clienten. Epona Approach Workshops ga ik geven nadat ik Level 4 heb afgerond (april 2011).
Het is voor mij een levensmissie om dit EFLC-werk uiteindelijk te integreren, via een opleidingsweg, in de wereld van Horsemanship. Het is in mijn visie een basis die eerst gelegd moet worden alvorens mensen vanuit hun innerlijke kracht en Authentieke zelf werkelijk op diep intuitief niveau samen kunnen werken met hun paard. Dit staat los van welke sport, discipline of recreatieve activiteiten men ook met het paard doet. Ik noem het Intuitive Horsemanship. Momenteel heb ik een aantal individuele klanten met eigen paard waarmee ik wat beginselen heb gemaakt in Intuitive Horsemanship en het is echt heel inspirerend om te zien hoe de relatie tussen mens en paard zoveel meer verbetert!

Het zou, ivm de samenwerking en een prettige communicatie, het fijnst zijn als we een plek zouden vinden bij mensen die zelf geïnteresseerd zijn, of affectie hebben met het werk dat ik doe.
Ik denk dan bijvoorbeeld aan mensen die zelf een aantal paarden hebben die ze het liefst op een zo natuurlijk mogelijke manier houden en daar nog wel 1 paard bij kunnen hebben.
Verder heb ik, om mijn EFL-coachings en Horsemanship-lessen te kunnen doen, een aantal faciliteiten nodig:
- een verwarmde ruimte (bijv. n klein kantoortje) waar ik klanten discreet en privé kan ontvangen voor het voor- en nagesprek v/e EFLC-sessie
- een paddock waar 2 tot 4 paarden, ieder in een aparte pen, gezet kunnen worden voor een oefening in het EFLC-werk genaamd "Meet the Herd" (liefst op een rustig gelegen plek)
- een roundpen/longeerbak (liefst op zand, in ieder geval zonder gras) op een rustig gelegen plek
- ideaal zou zijn, ivm regen, als er een overdekte mogelijkheid is, maar niet noodzakelijk
Verder hoop ik op een plek waar ik 1 tot 3 paarden (van u of eventueel pensionklanten) zou mogen inzetten voor EFLC sessies: veel paarden vinden dit werk erg fijn en het is, net als voor de mensen, ook voor de paarden heel helend en goed voor hun mentale, fysieke en emotionele ontwikkeling.

Wat houd het werk in, ofwel wat kunt u verwachten op uw terrein?
De mensen die bij mij komen voor EFLC sessies en/of Intuïtive Horsemanship lessen, zijn mensen die in ontwikkeling zijn. Ze zijn op zoek naar meer passie, willen krachtiger en zelfbewuster door het leven gaan, waarbij ze zelf richting kunnen geven aan hun levensloop. Ze willen zich persoonlijk (spiritueel) ontwikkelen via de wijsheid van het paard en hebben de wens om zich dieper te verbinden met zichzelf, met hun authenticiteit, met anderen en de natuur en paarden.
Het werk dat we met de paarden doen is over het algemeen heel rustig en kalm, geen drukte. Ook het meer actieve werk in Horsemanship en Actieve Roundpensessies verloopt allemaal heel kalm en beheerst, vanwege de aard van het werk, vanuit een diep bewustzijn en contact.
Voor meer informatie, kijkt u gerust ook eens op mijn website: www.horsesense.eu

Ik weet dat het veel gevraagd is op 1 plek, maar mocht u interesse hebben, of iemand weten die wellicht interesse heeft, neem dan zsm contact met me op.
Alvast hartelijk dank!

Deze advertentie is geplaatst op 14-5-2010 en is 1453 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: MoAshley
E-mail: monique@horsesense.eu
Homepage URL: www.horsesense.eu
Land: Nederland

Ashley en ik
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl