Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Les in de Atletische Rijkunst

Korte omschrijving:

Leer m.b.v. de Atletische Rijkunst hoe je de persoonlijke fitness coach van je paard kan worden en leer hoe je zijn eigen lichaam kan gebruiken om zichzelf te ontwikkelen. De juiste training heeft een positief effect op de psychische en fysieke gestelheid van je paard!

Uitgebreide omschrijving:

De Atletische Rijkunst is er voor je paard. Je leert hoe je op een eerlijke en harmonieuze manier kan samenwerken met je paard. M.b.v. de Atletische Rijkunst wordt je paard atletisch, symmetrisch, sterk, krachtig, buigzaam, soepel, zelfverzekerd en heeft er plezier in om samen met je te werken.

De juiste training levert een bijdrage aan de psychische en fysieke gesteldheid van je paard. Het paard leert op de juiste manier zijn lichaam te belasten en te gebruiken, voor wat mij mensen van hen vragen. Ongeacht welke discipline het paard voor wordt gebruikt, is dit van zeer groot belang om te voorkomen dat het paard lichamelijk of geestelijk in de problemen komt. Veel vormen van verzet, onregelmatigheid, kreupelheid en overbelasting kunnen worden voorkomen en worden opgelost m.b.v. de Atletische Rijkunst.

Geinteresseerd hoe dat alles in zijn werk gaat? Neem dan eens een kijkje op mijn site en laat je informeren!

Deze advertentie is geplaatst op 3-6-2010 en is 258 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Monique de Rijk
E-mail: info@atletischerijkunst.nl
Homepage URL: www.atletischerijkunst.nl
Telefoon 1: 06- 466 388 38
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl