Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Andalusier merrie

Korte omschrijving:

Lieve aanhankelijke andalusier merrie van 12 jaar. Als ze je eenmaal vertrouwt doet ze alles voor je!

Uitgebreide omschrijving:

Mona 2

Een lieve, aanhankelijke merrie. Ze is 12 jaar.
Schofthoogte zal rond de 1.60 zijn. Ze heeft geen papieren. Uiteraard wel een paspoort. Is gecheckt geworden door een veearts en osteopaat. Het is een sterk paardje zeiden ze allebei. En kerngezond.

Ze is geschikt voor een consequente ruiter die zeker is van zichzelf en rustig is. Ze wil graag duidelijkheid. Daardoor doet ze alles voor je. Maar wel met een rustige hand. Ik ben namelijk 'te lief' voor haar. Daardoor loopt ze vaker ' over me heen'. En daar raakt ze van in de war. Ik heb er lang over nagedacht en het is een moeilijke beslissing, maar ik denk dat ze beter af is bij iemand anders. Iemand die verder met haar kan. Met rijden klikt het niet.

Ze is nergens bang voor: tractors, honden, vrachtwagens etc. Maakt allemaal niks uit. Je kunt rustig over een plastic zeil met haar lopen. Ik wandel regelmatig met haar buiten. Dat vind ze heerlijk.

Sinds een paar maanden zijn we intensief bezig met de spieropbouw aan de longe met de pessoa. En ik doe regelmatig grondwerk met haar. Dat vind ze hartstikke leuk. Vrijheidsdressuur zou ze waarschijnlijk ook super leuk vinden. En poetsen en tuttelen vind ze ook heerlijk. Ze leert supersnel en vind dat ook leuk.

Ze heeft bij de vorige eigenaar waarschijnlijk niet veel gedaan behalve 1 veulen gefokt. Bij mij is ze echt gaan opbloeien tot een mooie merrie. Nu komt haar echte karakter naar boven. Een lieve, aanhankelijke maar dominante merrie. Ze is trouwens niet gemeen.

Ik doe trouwens alles bitloos met haar.
En ze staat niet graag alleen op de wei.

Deze advertentie is geplaatst op 13-6-2010 en is 822 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Monique Vrijens
E-mail: moniquevrijens@hotmail.com
Telefoon 1: 06 13308203
Woonplaats: Maastricht
Land: Nederland

Mona 2
mona
     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl