Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Te 'lease': leuke bonte pony te Tielt-Winge (B)

Korte omschrijving:

Bowie is een leuke en speelse pony van zo'n 8 jaar. Soms ziet hij wel eens spoken in plassen, maar doorgaans is hij niet schrikkerig op wandeling en volledig verkeersmak. Alleen uitrijden is geen probleem, in groep is hij wat heftiger. Hij heeft ook ervaring als lespaard met beginnende ruiters.

Uitgebreide omschrijving:

Bowie staat op de wei naast mijn huis, bij mijn eigen twee paarden. Omdat zijn twee stilaan puberende baasjes andere interesses hebben, maar de moeder van die twee baasjes niet zo enthousiast is om hem te verkopen, hadden we het idee om te kijken of we hem konden 'leasen'. Op dit moment is zijn verzorging volledig in mijn handen, en het is me een beetje teveel.
Er zijn heel wat uitrij-mogelijkheden in de buurt, maar gebruik van de piste van een vriend in de buurt is bespreekbaar. Op de wei is een stuk af te spannen voor longeer of grondwerk.
Bowie is ijzervrij, hoefonderhoud wordt sinds 2 jaar door mij gedaan. Liefst zouden we hebben dat hij bitloos gereden wordt; ik heb voor hem een boomloos zadel en een bitloos hoofdstel.

Deze advertentie is geplaatst op 2-9-2010 en is 385 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: MarjanR
E-mail: m_reynaert@yahoo.co.uk
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl