Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Paddock Paradise Laren io

Korte omschrijving:

Paddock Paradise io in Laren NH

Uitgebreide omschrijving:

PP Laren
In Laren (NH) hebben wij een klein stukje grond verworven waarop we een paddock paradise met een kudde van ongeveer 6 paarden willen realiseren. Het is zandgrond en meet ongeveer 13 bij 130 meter. Over de exacte invulling zijn we nog aan het nadenken maar de hoofdlijnen zijn als volgt; er komt een pad van ongeveer 110 meter lang en 4-13 meter breed waarbij de brede stukken als paddock dienen. Aan de ene kant komt er een watervoorziening, aan de andere kant een hooivoorziening. Rond de voorzieningen brengen we verharding aan. In principe voeren we alleen (arm) hooi. We zetten een mobiele schaftkeet neer voor thee, koffie en wat opslag. Er is voldoende beschutting maar zodra we een vergunning hebben zetten we ook een schuilstal neer.
We onderschrijven het natuurlijke principe van paarden zonder hoefijzers, dekens en brokken en proberen een zo optimaal mogelijke huisvesting te realiseren.
Hiervoor zijn wij op zoek naar een betrouwbaar, natuurlijk ingesteld persoon met een of meerdere paarden die in de buurt woont en graag het reilen en zeilen van onze paddock paradise op zich wil nemen. Dat betekent feitelijk dagelijks mesten, hooi en water geven aan je eigen maar ook een aantal andere paarden.
Prijs is in overleg.
Ben je geinteresseerd, stuur dan een email naar
pplaren@gmail.com

Deze advertentie is geplaatst op 25-10-2010 en is 1126 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: pplaren
E-mail: pplaren@gmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl