Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: buitenritten op endurance paarden

Korte omschrijving:

Ook zo'n zin om het voorjaar te begroeten in een frisse draf vanaf de rug van een endurance getrainde Arabier of Andalusier? Bijna nergens kan dit, behalve bij ons! Ontdek de Brabantse bossen en heide in een 4 tot 5 uur durende rit met eventueel een lunchstop bij een uniek "Hans en Grietje"sprookjesachtig boscafe en krijg als je interesse hebt, uitleg over de boeiende endurancesport. Prijs op aanvraag. Locatie: Poppel, vlak over de grens bij Tilburg/Goirle.

Uitgebreide omschrijving:

Poppel-Esbeek Trail

Wij hebben de beschikking over 1 Andalusier, 2 halfbloed Arabieren en 1 volbloed Arabier. Geniet van onze lieve en pittige raspaarden tijdens een ontspannende bosrit of zo u wenst, een actieve endurance training. Vooral kinderen/tieners vinden onze ritten een leuk avontuur maar ook voor de volwassenen, moe van een drukke week op het werk, is het aangenaam vertoeven in onze streek.
De ritten vinden in het weekend plaats, een prima uitstapje voor 1 of 2 personen. Voldoende ervaring is gewenst maar ook de iets minder ervaren ruiters zijn welkom voor een aangepaste, kortere maar niet minder mooie bosrit; respectvol en verantwoord met onze dieren omgaan is echter een absoluut vereiste.
Er wordt gereden op speciale endurancezadels van de beste kwaliteit. Ook goedgekeurde veiligheidshelmen hebben wij voor u.

Deze advertentie is geplaatst op 1-3-2006 en is 658 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: brigitte
E-mail: brigitte@equitationmagazine.nl
Homepage URL: www.nasheeta.com
Woonplaats: Tilburg
Land: Nederland

Poppel-Esbeek Trail
samira
Regte Heide
Landgoed Nieuwe Maan
Nog een keer Landgoed Nieuwe Maan

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl