Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Unieke workshop Photonic Therapy, voor iedereen uitvoerbaar.

Korte omschrijving:

Dit systeem is samengesteld uit een combinatie van een torch (ledlicht op 660nm) waarbij je acupunctuurpunten aanschijnt waarbij je een hele resem ziekten/problemen/situaties mee kunt aanpakken en jezelf en je dieren thuis kunt verzorgen. Het is de moderne versie van acupunctuur maar dan zonder naalden. Je hoeft ook helemaal niets van acupunctuur te kennen want alle punten worden je getoond en uitgelegd aan de hand van tekeningen, foto's en tekst/video.

Uitgebreide omschrijving:

Voor mijn vriendin Eva wil ik jullie aandacht vragen voor onderstaande workshop:
Op 9 en 10 april is het dan eindelijk weer zo ver...

9 april in Amersfoort
10 april in Monster

Eva komt dan speciaal naar Nederland gevlogen om enkele workshops te geven over de Photonic Therapy

Dit systeem is samengesteld uit een combinatie van een torch (ledlicht op 660nm) waarbij je acupunctuurpunten aanschijnt waarbij je een hele resem ziekten/problemen/situaties mee kunt aanpakken en jezelf en je dieren thuis kunt verzorgen.
Het is de moderne versie van acupunctuur maar dan zonder naalden.
Je hoeft ook helemaal niets van acupunctuur te kennen want alle punten worden je getoond en uitgelegd aan de hand van tekeningen, foto's en tekst/video.

Het pijnstillend vermogen van dit systeem is vooreerst buitengewoon, maar of je nu een verkoudheid, exceem, maag- of tandpijn hebt, aan insomnia/snurken/migraine/depressie lijdt of simpelweg wil vermageren of stoppen met roken....het kan allemaal aangepakt worden (lijst: http://www.photonictherapy.be/mens).

t Zelfde geldt voor de paarden: of het nou kolieken zijn of om bloedingen te stelpen, de prestaties te verhogen of zijn jeuk te verminderen...het kan allemaal en is bewezen (http://www.photonictherapy.be/paard).
Ook voor de hond/kat/cavia/konijn zijn er tal van ziektes/situaties waar de torch van toepassing komt of het nou om arthirtis handelt, angst of agressie, diarrhea, voortplantingsproblemen etc. (lijst http://www.photonictherapy.be/hond)

Bepaalde zaken kan je natuurlijk niet genezen als ze ongeneesbaar zijn, maar je kan de pijn verlichten en de neveneffecten vermijden doordat je minder medicijnen moet nemen.
En je kan adequaat optreden in afwachting van de komst van een dokter/dierenarts.

De workshop vereist absoluut niet dat je daarna ook het systeem koopt.
Je krijgt zowiezo al een hele boel informatie over hoe je zelf met eigen middelen kan optreden om een resultaat te verkrijgen.

Bovendien krijg je bij de paardenworkshop ook nog een heel interessante techniek aangeleerd om een probleem bij je paard te ontdekken en daar heb je enkel iets bots voor nodig, zoals een afgeronde balpen.
Door bepaalde punten van het lichaam te onderzoeken, kan je aan de hand van de reactie van je paard ontdekken waar hij last van, waarom hij bijvb. mankt of het bit niet inwilt en waar het probleem juist gelegen is (mond/heup/knie/blok/rug/....)

Jullie kunnen Eva mailen op photonictherapy@gmail.com voor eventuele vragen over de workshop.

Deze advertentie is geplaatst op 7-4-2011 en is 582 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Irene Janssen
E-mail: irene.janssen@casema.nl
Woonplaats: Bilthoven
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl