Gezocht

Gezocht

Gezocht: Gezocht plekje voor 3 pony's in friesland omg sneek/gaasterland

Korte omschrijving:

Mijn dochter en ik hebben samen 3 pony's. Ze staan momenteel 24/7 het gehele jaar door in de wei in oudemirdum. Omdat ze daar stoppen met pensionstalling ben ik op zoek naar een nieuwe plek voor ons 3 vrienden. We zoeken een plekje met eigenlijk 24/7 buiten in de omg gaasterland.

Uitgebreide omschrijving:

Het gaat om een shetlandmerrie een ijslanderruin en een 4 jarige kruisingruin.

Wat zoek ik? Ik zou graag voor de pony's een nieuwe plek vinden waar ze ook weer 24/7 buiten in de wei/paddock kunnen staan. Liefst met schuilstal of luwte. We maken graag bosritjes dus in de buurt van bos en leuke wegen om te rijden zou fijn zijn. Evt nog een bak om in te rijden is ook welkom. En een plekje waar ons spulletjes mogen staan.

We wonen in sneek en ons voorkeur gaat uit naar Gaasterland, maar een andere plek wat qua buitenrijden overeenkomt met wat ik zoek en wat ook rond de 20/25 km vanaf sneek ligt is ook prima.

De paarden hebben niet veel nodig, geen bijvoer (behalve in de winter natuurlijk als er geen gras is, hooi of voordroog o.i.d. Geen dekens op etc.

Wij laten alles netjes achter en rijden wekelijks een paar keer, verder rijdt mijn dochter wedstrijdjes en mennen we met de shetlandpony.

Ik hoop dat er iemand een leuk en gezellig plekje voor ons heeft of weet!

Deze advertentie is geplaatst op 18-6-2011 en is 843 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Auks
E-mail: drifandi@home.nl
Woonplaats: sneek
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl