Gezocht

Gezocht

Gezocht: Ik zoek iemand die het leuk vindt om met mijn paarden te spelen

Korte omschrijving:

Mijn twee paarden krijgen te weinig aandacht en beweging en daarom zoek ik iemand die het leuk vindt om regelmatig met ze te spelen. De paarden staan tussen Zwolle en Heino.

Uitgebreide omschrijving:

Door ziekte ben ik zelf al lange tijd niet in staat om mijn paarden aandacht en beweging te geven. Mijn vriend doet de noodzakelijke verzorging, maar de paarden verdienen meer dan dat. Daarom zoek ik iemand die het leuk vindt om regelmatig (minimaal eens per week, liefst vaker) met ze te spelen. Iemand die misschien zelf (nog) geen paard heeft, of geen paard meer heeft, maar toch graag met paarden bezig zou zijn, zodat het mes aan twee kanten snijdt.
Rijden is niet de bedoeling en de wei uit om te wandelen gaat helaas niet omdat de directe omgeving daar te gevaarlijk voor is. Het zal dus bij grondwerk in wei/paddock moeten blijven. Gelukkig zijn er op dat gebied genoeg leuke activiteiten te bedenken (ik heb zo'n grote PN-paardenbal, dus wat dacht je van een partijtje neusballen ;) ).
Of je ervaren of beginner bent maakt niets uit. Ik vind het belangrijker dat je enige doel plezier maken is, zowel voor jouzelf als voor de paarden.
Het gaat om een haflinger en een camargue. Beide heel lief, enthousiast, en zeer verschillend van karakter. Ze vragen een nogal verschillende aanpak, wat het wel zo leuk, leerzaam en afwisselend maakt!

Als je interesse hebt, mail (roxannestraatmeijer@hotmail.com). Dan kunnen we eens afspreken om te kijken of het klikt!

Deze advertentie is geplaatst op 9-7-2011 en is 361 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Rox
E-mail: roxanne
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl