Gezocht

Gezocht

Gezocht: Verzorgster omg. Middelburg

Korte omschrijving:

Ben jij iemand die graag op een eerlijke manier met paarden om gaat? Ben je rond de 18 jaar of ouder? Zou je ook bitloos willen rijden en heb je niet al te hoge ambities? Misschien dat we wat voor elkaar kunnen betekenen.

Uitgebreide omschrijving:

Hallo Allemaal,

Ik zit in dus danige omstandigheden dat ik overweeg om misschien een verzorgster te nemen. Ik zou dan ook graag willen weten of er iemand interesse heeft om mijn paard te verzorgen voor 2 of 3 dagen per week. Ook als het niet mooi weer is. Grondwerk, bakrijden en buitenritten liggen allemaal in de mogelijkheid. Ze is 1,5 jaar onder het zadel en is nu ruim 6 jaar oud. Zeer braaf, ook buiten. Geschikt voor ook een wat angstigere ruiter.
Voorwaarde is wel dat je bitloos rijdt en voorzichtig bent. Ik heb geen interesse in meisjes die alleen maar willen crossen, zo hard mogelijk willen gaan, zo hoog mogelijk willen springen etc.

Als je een beetje in de parelli-richting ervaring hebt, is dat wel handig maar geen 'must'. Ze is niet volgens parelli ingereden maar heeft daar wel wat van weg, er zal veel herkenbaar zijn.

Groetjes,
Janneke

Deze advertentie is geplaatst op 24-8-2011 en is 323 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Janneke123
E-mail: bakker-marijs@hotmail.com
Woonplaats: Arnemuiden
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl