Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: prachtige sporthengst ter dekking

Korte omschrijving:

Kersverse hengstenhouder - beter bekend als zangeres/schrijver - Marie Cecile Moerdijk stelt ter dekking: de door Flying Horse gefokte voshengst Julius; meet +/-1.60m hoog en is net vier jaar en licht ingereden. Zeer braaf, werkwillig karakter, koel in het hoofd en lief. Ideale hengst om sportpaarden mee te fokken. Heeft topsportafstamming (NRPS/KWPN) en 70% bloed (volbloed arabier, engels volbloed en anglo-arabier en maar liefst 87,5% bloed indien je zijn Trakhener voorouder meerekent)

Uitgebreide omschrijving:

Julius headshot

Julius is een zoon van Jashd'Amour (NRPS) die nu 120km endurance loopt. Vader van Jashd'Amour is Joy Jashin die op topniveau (160km) internationaal endurance reed met Yvonne van der Velde. Moeder van vaderszijde is Rapid d'Amour een Selle Francais die 120km reed met Lotje Moerdijk. Julius' moeder is Phenomeen (KWPN) die nu 60km endurance loopt, zij is weer de dochter van Saint Ursus d'Olympe (Grand Prix dressuur met Alex van Silfhout) en Touch of Temperament (KWPN, v. Heidelberg) die internationaal 160km liep met Lotje Moerdijk. Julius is een prachtig en vooral lief en betrouwbaar dier die vorig jaar zijn eerste generatie veulens fokte.
Julius heeft sterke en correcte benen; bijzonder is dat zijn harde en correcte hoeven al drie jaar lang geen smid hebben gezien, ze slijten keurig netjes af, precies voldoende en in de juiste vorm, uniek!
Wordt momenteel door tiener gereden.
Meer info via prive mail, aantrekkelijk dekgeld.

Deze advertentie is geplaatst op 2-4-2006 en is 1357 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: brigitte
E-mail: brigitte@equitationmagazine.nl
Homepage URL: www.nasheeta.com
Woonplaats: Tilburg
Land: Nederland

Julius headshot
Julius na 2 maanden onder zadel
julius
julius
julius
julius
julius
julius
   

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl