Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: PN huisvesting aangeboden (voor een prikkie) voor ruin in Noord

Korte omschrijving:

PN huisvesting aangeboden (voor een prikkie) voor een ruin in Noord Limburg (NL). 24 uur buiten, met inloopstal en weidegang naar behoefte. Mooie omgeving voor buitenritten. Het enige wat ik daarvoor terug wil is hulp bij het verzorgen van de paarden/ mest ruimen, bekappen, vegen enz.

Uitgebreide omschrijving:

Wie zoekt er een PN plek voor zijn/haar ruin in Noord Limburg (NL)??

Ik zit een beetje in een lastig pakket. Momenteel ben ik 28 weken zwanger en draag ik de zorg voor mijn 3 paardjes helemaal alleen. Dat betekend dat ik nog steeds elke dag mest schep, en met de kruiwagen sjouw. Hoeven bekappen gaat helaas echt niet meer en dat komt gelukkig Jack (van Spirithorses) nu af en toe doen. En om mijn paardjes beweging te geven ben ik al heel lang op zoek naar bijrijdsters. Maar ik kan gewoon niemand vinden die genoeg geinteresseerd is in de paarden (en dan vooral ook het natuurlijke stuk) om voor lange tijd te blijven rijden. Elke keer heb ik een hoop tijd/energie in iemand gestoken, en gaat die persoon na enkele keren/maanden alweer weg, om diverse redenen zoals opleiding, tijd tekort, eigen paard, noem maar op.

Nu bedacht ik dus dat het misschien makkelijker is om iemand te zoeken die al PN georienteerd is, en die het leuk zou vinden om zijn/haar paard/pony (ruin) voor een prikkie hier te huisvesten . Daarintegen zou het dan wel fijn zijn als die persoon meehelpt met het dagelijks mest ruimen, bekappen, en die mijn paardjes ook wat extra beweging zou willen geven nu ik zelf niet meer kan rijden. Als ik eenmaal ben bevallen kunnen we ook gezamelijke bosritten gaan maken, in plaats van dat ik altijd in mijn uppie het bos inga.

Dit is wat ik te bieden heb:

-Ruime rijbak (e.v.t. met verlichting)
- Inloopstal van 56m2 met daarin voor elk paard een hooidispenser en automatische watervoorziening
- Paarden staan 24 uur buiten (in rijbak/pad/paddock/weiland) en kunnen zelf de inloopstal in wandelen.
- Bijna anderhalve hectare weide met rondom ook nog een graaspad
- Goed hooi van eigen weide (tenzij er een tekort is en ik moet inkopen)
- Afsluitbare zadelkamer met alarminstallatie
- We wonen tegenover het bos, en kunnen in de omgeving in 5 bossen rijden.
- 3 Ruinen als maatjes (2 pony's en 1 paard)

Mocht je dit aanspreken, dan hoor ik het graag! Hopelijk tref ik zo iemand die mij kan helpen nu het allemaal alleen wel erg zwaar wordt, en die ik kan helpen met een ideale PN plek voor een klein prijsje.

Groetjes Jolanda

Deze advertentie is geplaatst op 3-10-2011 en is 1013 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Unartica
E-mail: toedeliewoepsie@hotmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl