Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Tweedekans paard

Korte omschrijving:

Ik ben op zoek naar een nieuw tehuis voor mijn oude verzorg paard. Het liefst in de buurt van maastricht.

Uitgebreide omschrijving:

Ik ben op zoek naar een goed tehuis voor mijn oude verzorg paard. Op dit moment is ze nogal verwaarloosd maar als ze iemand vindt die haar de tijd geeft om op te knappen weet ik zeker dat ze nog een aantal jaar een geweldig maatje zal zijn.
We zijn het liefst op zoek naar iemand in de buurt van maastricht die haar 24/7 buiten wilt zetten, liefst met andere paarden of tenminste in de buurt. Ze heeft altijd engels gereden en de laatste maanden dat ik haar reed heb ik western gereden. Dit vond ze heel erg leuk maar het beste is gewoon lekker bosritten met haar maken (deed ik ook meestal). Ze is heel erg lief en makkelijk in omgang en qua rijden.
Ze is een merrie van ongeveer 23 jaar met in ieder geval draversbloed. Ze is bruin met zwarte manen, staart en benen. En ze is ongeveer 1.63 hoog.
Op dit moment staat nog ze op haar oude plek maar binnen twee weken komt ze voorlopig bij ons op de wei staan in Zutendaal (belgie). Ze kan niet bij mij blijven omdat ik geen plek en geen geld heb voor twee paarden.
Als jij denkt dat je haar nog heel wat goede jaartjes kunt geven, en zij jou, dan kun je me altijd mailen. We hopen allebei dat we iemand vinden met wie het goed klikt, want ze is echt een schat van een paard!

Deze advertentie is geplaatst op 9-4-2006 en is 998 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Geertje
E-mail: sunny_nl@hotmail.com
Woonplaats: Den Haag
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl