Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Plekje vrij in paddock paradise Schoorl (NH)

Korte omschrijving:

In onze paddock paradise komt per 1 maart een plekje vrij, omdat er een paard vertrekt ivm de lange reistijd van haar baasje van huis naar paard (>50 km). Er staan max. vier paarden in de paddock paradise. De paddock paradise is opgezet volgens de ideeën van Jaime Jackson (www.paddockparadijs.nl) met een track en hooinetten verdeeld over de hele oppervlakte om op die manier beweging te stimuleren en rangorde problemen zo laag mogelijk te houden.

Uitgebreide omschrijving:

PP

In onze paddock paradise komt per 1 maart een plekje vrij, omdat er een paard vertrekt ivm de lange reistijd van haar baasje van huis naar paard (>50 km).

Er staan max. vier paarden in de paddock paradise. De paddock paradise is opgezet volgens de ideeën van Jaime Jackson (www.paddockparadijs.nl) met een track en hooinetten verdeeld over de hele oppervlakte om op die manier beweging te stimuleren en rangorde problemen zo laag mogelijk te houden.

In de zomer werken we met stripbegrazing in de zomerweilandjes en in de winter lopen de paarden op de track plus een winterweiland en hebben ze toegang tot een zandpaddock die altijd droog blijft. Het land blijft het hele jaar goed, omdat we op duingrond zitten. De paddock paradise is aan twee kanten omgringd door bomen, zodat ze bij regen en wind altijd uit de wind kunnen staan.

Aan het eind van de straat begint het bos al en de ponyclub zit op 10 minuutjes stappen, waar een goede rijbak met verlichting is (dit kost 50 euro per jaar). In de winter kost het 155 euro en in de zomer 125.

Hier kun je een filmpje vinden van onze paddock paradise

http://www.youtube.com/watch?v=TPMlUu3gvIA

Deze advertentie is geplaatst op 22-1-2012 en is 1652 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Arabesk
E-mail: jileeflang@gmail.com
Homepage URL: www.jantineleeflang.nl
Land: Nederland

PP
pp2
     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl