Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Verwen-vakantie met je paard in de prachtige Eifel

Korte omschrijving:

Heerlijk voor mens en dier; in de prachtige Eifel genieten van elkaar en de omgeving, in combiantie met een totaal verzorgde vakantie en eigen appartement!

Uitgebreide omschrijving:

De Eifel is een waar paradijs voor paardenliefhebbers: paardrijden is hier geweldig, je ziet een verscheidenheid aan landschappen, veel weilanden en weinig verkeer bieden ideale omstandigheden voor paard en ruiter. Een vakantie met je eigen paard is een geweldige manier om de Eifel vanaf een paardenrug te leren kennen. Het is mogelijk om bij ons te overnachten, net als je paard of pony.

Direct naast ons Hof lopen mooie routes en paden waar je met je paard mag rijden. De Eifel is een prachtig vakantiegebied en het is geweldig om deze samen met je paard of pony te ontdekken. Je rijdt door bossen en langs velden, langs stromende beekjes en natuurlijke watervalletjes. Aangrenzend aan ons Hof ligt een beschermd natuurgebied met verschillende paden en routes.

Aangrenzend aan onze boerderij hebben we een gezellige vakantiewoning die te huur is. De woning bestaat uit 3 kamers, een kitchenette, een badkamer met douche en toilet en een ruime gang. Afhankelijk van de wensen van de mensen die de woning huren, passen wij de inrichting aan. Dat kan dus zijn met een slaapkamer (met een 2-persoonsbed of met twee 1-persoonsbedden), een woonkamer en een eetkamer, met twee slaapkamers en een woon-/eetkamer, of met 3 slaapkamers. Dan kan je gebruik maken van een ruime woon-/eetkamer net naast deze vakantiewoning. Voor foto's van de vakantiewoning kun je een mailtje sturen, of op onze website kijken, de directe link is http://www.eifelpensioenstal.com/eifel-te-paard/fotos-vakantiewoning.

Omdat er in het appartement geen keuken zit is zelf koken, bakken en braden niet mogelijk. Gelukkig vinden wij het leuk om voor anderen te koken, en geeft het een extra luxe gevoel om alleen maar aan te hoeven schuiven! Je kunt er zelfs voor kiezen hier te blijven op basis van volpension. Ronald en Conny verzorgen (maximaal) 3 maaltijden per dag en heerlijke tussendoortjes, en in overleg is (bijna) alles mogelijk. Natuurlijk ben je ook vrij om ergens anders uit eten te gaan! Ook het ontbijt en de lunch kan je zelf regelen. Wil jij, om bijvoorbeeld de kosten lager te houden, s avonds je eigen broodmaaltijd verzorgen? Natuurlijk kan dat ook, aan jou de keuze?

Er kunnen maximaal vijf personen overnachten; we veranderen dan de eetkamer in een derde slaapkamer en het eten wordt geserveerd in een aparte woon-/eetkamer naast de vakantiewoning. Je kunt dus met een groepje komen, en afhankelijk van jullie wensen en voorkeuren proberen we altijd de omstandigheden zo ideaal mogelijk te maken. Jullie kunnen bijvoorbeeld zelf een route bepalen, maar het is ook mogelijk om onder begeleiding van Elise en Odin de Eifel te verkennen.

Alle boxen worden dik opgestrooid en je paard of pony krijgt kwalitatief zeer goed hooi gevoerd. Je kunt je eigen paardenvoer meenemen, zodat je paard te eten krijgt wat hij/zij gewend is. Wij kunnen ook je paard of pony voeren met Marstall of Mijten paardenmuesli (dit geven wij zelf ook aan onze paarden). Behalve een box, hebben we ook diverse weides en paddocks die rondom het Hof liggen. In overleg kan je paardenvriend(in) dus ook in een van de weides staan, of naast de vakantiewoning in een (kleinere) paddock.

Op deze manier is het mogelijk om er een dagje, een weekendje of langer samen met je paard of pony op uit te trekken en langs te komen voor een heerlijke ruitervakantie. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt, we horen het graag! Je kan natuurlijk ook eerst nog op onze website kijken; www.eifelpensioenstal.com.

Deze advertentie is geplaatst op 16-5-2012 en is 610 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: EliseopPaardNatuurlijk
E-mail: elise@hamara.eu
Homepage URL: www.eifelpensioenstal.com
Straat en nummer: Habscheider M?hle 3
Postcode: 54597
Woonplaats: Habscheid
Land: Duitsland









   

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl