Gezocht

Gezocht

Gezocht: huisvesting gezocht voor mijn paardje, omg. haarlem, noordwijk

Korte omschrijving:

Het is me nog steeds niet gelukt een fijn plekje te vinden voor mijn lieve merrie van 8, en ik gun het haar zo graag! Kan iemand me hierbij helpen?

Uitgebreide omschrijving:

Rosalie is een kruising fries quarter pony, slim, lief en sociaal in de koppel. Ik zoek voor haar een gezellig clubje andere paarden die net als zij de hele dag buiten willen staan op de combi van gras en hooi/kuilgras. in de omgeving van haarlem en noordwijk en alles wat daar tussen ligt.
ik ben een zelfredzaam baasje dat het leuk vindt om mee te helpen en te denken met de verzorging en het onderhoud. Ik heb tijd voor het uitmesten, waterbakken vullen, etc. Ik probeer mn paardje zonder betweterig en dogmatisch te worden, zo natuurlijk mogelijk te houden, maar loop op reguliere pensionstallen daarmee soms tegen de regels aan. dat is niet fijn. Ik merk dat Rosaie niet zo lekker in haar vel zit nu en wil graag verhuizen naar een knusse wei waar ze zichzelf weer kan zijn.
schuilstal zou mooi zijn maar geen must, ze is wel wat gewend.
bak zou ook mooi zijn maar ook geen must, in een weilandje trainen is ook goed ( we beginnen in september met ons tweede jaar van de instructeur opleiding bij emiel voest dus daarvoor zijn we vaak aan het oefenen!)

Ik wil geen half boek schrijven hier, maar voor extra informatie kan je me altijd mailen!

alvast bedankt!

Deze advertentie is geplaatst op 24-6-2012 en is 900 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: daphne
E-mail: daphnehogweg@gmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl