Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Een weekend voor jezelf en kennismaken met paardencoaching?

Korte omschrijving:

Even tijd voor uzelf? Er even helemaal uit? Een geheel verzorgd weekendarrangement waarin je heerlijk tot rust komt. Met een programma met paardencoaching, wandelen, meditatie in een prachtige monumentale boerderij. Comfortabel en luxueus.

Uitgebreide omschrijving:

Bed and Breakfast Hofstede de Rieke Smit is een prachtige boerderij net over de grens in Duitsland met een grote vergader-/trainigsruimte. Ongeveer 50 km ten oosten van Zwolle. Een heerlijke landelijke en bosrijke omgeving waar je nauwelijks iemand tegenkomt. We hebben regelmatig arrangementen met paarden. Uw gastheer is een paardencoach.
U kunt altijd contact opnemen als u iets met een groep wilt al of niet met (uw eigen) paarden. Onze capaciteit is 14 mensen op tweepersoonskamers en 8 op eenpersoonskamers.

Arrangement: Een weekend voor jezelf met paardencoaching.

Wij hebben een geheel verzorgd weekend voor u samengesteld om lekker uit te rusten door met andere dingen bezig te zijn, zoals het spiegelen met paarden. Het weekend bestaat uit 2 overnachtingen met ontbijt, 2 maal lunch en diner en het "Weekendje wat anders programma". De kosten voor dit weekend bedragen 295 euro en indien u met twee personen op een kamer slaapt 260 euro. De heen- en terugreis en de drankjes zijn niet inbegrepen. Minimum aantal deelnemer is 4 en het maximum is 8.

Het programma start met een ontvangst op vrijdag vanaf 15:00 uur met een drankje. Om 19:30 serveren wij een typische Duitse maaltijd. Op zaterdagochtend starten we met een begeleide meditatie. Na het ontbijt gaan wij naar Stichting Paarden met Plezier om zelf te gaan spiegelen met paarden (geen paardrijden!). Na de lunch maken we een wandeling langs wegen buiten de gebruikelijke routes. En kunt u met de coach praten of doen we voor wie dat wil oefeningen in bijvoorbeeld anders kijken en anders luisteren. Na de wandeling kunt u even bijkomen en u opknappen voor het driegangen diner om circa 19:30, waarbij we de ervaringen van de dag kunnen uitwisselen. Zondag starten we opnieuw met een geleide meditatie. Na het ontbijt kunt u naar keuze wandelen of fietsen. Voor wie dat wil kunnen we ook de grafheuvels uit de bronstijd bezoeken. We sluiten af met een lunch. Het weekend wordt begeleid door Rob Koppen.

Deze advertentie is geplaatst op 2-6-2013 en is 635 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Rob Koppen
E-mail: robkoppen@hofstedederiekesmit.nl
Homepage URL: hofstedederiekesmit.nl
Telefoon 1: +31683575415
Telefoon 2: +4959459951878
Straat en nummer: In der Stadt 16
Postcode: 49849
Woonplaats: Wilsum
Land: Duitsland


       

Even geduld: de kaart wordt geladen...
De adverteerder heeft een plek gemarkeerd op de kaart hiernaast.

Gebruik de kaart-, zoom- en positie-knoppen voor orientatie.

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl