Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Gratis hulp aangeboden bij het probleemgedrag van uw paard

Korte omschrijving:

Heeft u een paard met een gedragsprobleem en kunt u wel wat hulp gebruiken? Wie weet kunnen wij elkaar helpen!

Uitgebreide omschrijving:

Laat ik mij even voorstellen mijn naam is Gina Mekkes, ik doe de opleiding Gedragstherapie voor Paarden bij Tinley. Dit is een erkende 3 jarige opleiding op HBO niveau, bestaande uit 9 modules.

Ik ben inmiddels halverwege module 9, in deze laatste fase ga ik zelfstandig op pad om als gedragstherapeut-in opleiding paarden te behandelen.

Problemen bij trailerladen, kopschuwheid, singeldwang, agressie naar mensen of paarden, angst, verzet, onhandelbaarheid of stereotypieen. Het zijn maar enkele voorbeelden van probleemgedrag bij paarden.
Gedrag dat wellicht in een ver verleden is ontstaan en er nu voor zorgt dat u weinig plezier beleeft aan het rijden van- en het omgaan met uw paard.

Ik kan u een gratis gedragsconsult aanbieden en u inzicht geven in het ontstaan van het probleemgedrag en belangrijker nog: ik kan u advies geven dat nodig is om het probleemgedrag te veranderen.

Mocht u interesse hebben en enigszins in de buurt wonen (half uur rond Groningen?) dan hoor ik graag van u.
Ik kijk of het probleem van uw paard bruikbaar is voor mijn opleiding.
Mocht dat het geval zijn dan krijgt u van mij een brief met informatie en een vragenlijst.

Zodra u deze vragenlijst heeft ingevuld maak ik met u een afspraak voor het consult. Tijdens het consult stel ik u aanvullende vragen en laat u het probleemgedrag aan mij zien. Ik wil dit probleemgedrag ook graag filmen zodat mijn docent mijn werk goed kan beoordelen.

Hierbij is 1 uitzondering, mocht uw paard gedrag vertonen dat gevaar oplevert dan vraag ik u uiteraard niet om dit aan mij te laten zien.

Na terugkoppeling met mijn docent ontvangt u van mij een verantwoord en onderbouwd advies. Tinley werkt met bewezen en wetenschappelijke therapiemethoden. Probleemgedrag valt hiermee vaak op te lossen of in ieder geval sterk te verbeteren.

Wilt u (weer) genieten van de omgang en het contact met uw paard?
Neem dan gerust contact op!

Vriendelijke groet, Gina Mekkes

Deze advertentie is geplaatst op 8-8-2013 en is 436 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Gina Mekkes
E-mail: ginamekkes@hotmail.com
Woonplaats: Peize
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl