Gezocht

Gezocht

Gezocht: Bijrijder/tijdgever voor lieve Haflingermerrie in Andijk

Korte omschrijving:

Ik zoek iemand (b.voork. 20+) uit de omgeving Andijk die regelmatig (dwz minimaal 4x per week) met mijn paard aan het werk wil. Freestylen, grondwerk, wandelen, buiten rijden en veel aandacht geven is de bedoeling.

Uitgebreide omschrijving:

Ik heb een half jaar geleden de zorg op me genomen voor een lichamelijk en geestelijk verwaarloosde haf van 11 jaar. Ze heeft het nu goed en is gelukkig maar ik kom er niet aan toe om genoeg aandacht aan dit dier te besteden en daarom zoek ik iemand die dit langdurig wil gaan doen.
Deze persoon moet beschikken over veel geduld en doorzettingsvermogen en een PN inslag. De te bewandelen weg is lang maar de uiteindelijke beloning, een hechte band met een attente en pittige pony (stokmaat +/- 1.40) is enorm. De pony heeft vroeger aardig mee kunnen lopen in de dressuur (L niveau) maar kan dit vanwege beenproblemen niet meer aan. Lekker wandelen en buiten rijden kan nog wel heel goed.
Heb je nog nooit van freestyle en grondwerk gehoord? Geen nood, ik heb een instructeur die je wegwijs kan maken en je kan begeleiden. Voor de pony is het allemaal ook nog vrij nieuw dus kun je dat samen gaan ontdekken.
Reageer en dan maken we een afspraak.
Groeten Edith Hartog

Deze advertentie is geplaatst op 5-6-2006 en is 654 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Edith Hartog
E-mail: edith@xs4all.nl
Woonplaats: Andijk
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl