Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Plekje vrij in Paddock Paradise Schoorl

Korte omschrijving:

www.paddockparadiseschoorl.webs.com

Uitgebreide omschrijving:

arabesksafino

Er staan max. vier paarden in de paddock paradise. De paddock paradise is opgezet volgens de idee?n van Jaime Jackson met een track en hooinetten verdeeld over de hele oppervlakte om op die manier beweging te stimuleren en rangorde problemen zo laag mogelijk te houden.

In de zomer werken we met stripbegrazing in de zomerweilandjes en in de winter lopen de paarden op de track plus een winterweiland en hebben ze toegang tot een zandpaddock die altijd droog blijft. Het land blijft het hele jaar goed, omdat we op duingrond zitten. De paddock paradise is aan twee kanten omringd door bomen, zodat ze bij regen en wind altijd uit de wind kunnen staan.In de winter kost het 155 euro (incl. hooi) en in de zomer 125.

Aan het eind van de straat begint het bos al en de ponyclub zit op 10 minuutjes stappen, waar een goede rijbak met verlichting is (dit kost 50 euro per jaar). We zitten vlak aan de duinen, waar meer dan 30 km aan prachtige ruiterpaden ligt.

In de zomer werken we met stripbegrazing in de zomerweilandjes en in de winter lopen de paarden op de track plus een winterweiland en hebben ze toegang tot een zandpaddock die altijd droog blijft. Het land blijft het hele jaar goed, omdat we op duingrond zitten.

Aan het eind van de straat begint het bos al en de ponyclub zit op 10 minuutjes stappen, waar een goede rijbak met verlichting is (dit kost 50 euro per jaar).

06-49044237

Deze advertentie is geplaatst op 18-1-2015 en is 904 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Arabesk
E-mail: jileeflang@gmail.com
Homepage URL: www.jantineleeflang.nl
Land: Nederland

arabesksafino
duinen
     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl