Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Midden Frankrijk bitloos paardrijden, overnachting mogelijk

Korte omschrijving:

Hallo wij hebben een prachtige plek in de natuur met super leuke haflingers. Ideaal om paardrijtochten door bossen of landelijk gebied te maken. Voor de minder ervaren (Natural Horsemanship) ruiters kan er ook in een afgesloten ruimte gereden worden. Ook beginners zijn hier welkom. Er zijn verschillende overnachtings-mogelijkheden zie onze site of facebook.

Uitgebreide omschrijving:

~Wij wonen op een heel mooi plekje in de natuur in midden Frankrijk.
Ons land grenst aan een riviertje en bos.Langs ons huis loopt een wandelroute die over het riviertje gaat en zo het bos in loopt.
Het ligt in midden Frankrijk in een heuvelachtig gebied . Akkers en weiden met koeien worden afgewisseld door bossages.
~DE PAARDEN~
~Wij hebben 7 haflingers.(4 volwassenen en 3 veulens, hier geboren vorig jaar.) Deze houden er van om geknuffeld te worden en op de volwassen haflingers kan op rijden,wandel tochten mee maken,of een tochtje met de kar mee rijden.
Je kan ook tips en adviezen krijgen over paardentaal, hoe wij met de paarden omgaan, ook voor mensen die nog niet (zolang) paardrijden, ook voor als je voltige wil leren enz.
~Toen we besloten om hier paardjes te houden wilden we dat op een diervriendelijke manier doen. We hadden zo onze ide?n er over. B.v. om hun geen bit in hun mond te stoppen met rijden . (we rijden op ze met een touwhalster om hun hoofd). Toen we op internet gingen snuffellen bleek er een hele beweging te zijn van mensen die natuurlijk met paarden om gaan , natural horsemanship (onder andere deze site!). Heeel fijn. Hierdoor hebben we in de loop van de jaren veel info kunnen vinden , ook over paarden taal. We hebben ook veel geleerd uit boeken en niet te vergeten van de paarden zelf! We hebben ons vooral laten inspireren door Emiel Voest. en ook door Monty Roberts .
~OVERNACHTEN~
We hebben een kleine camping, een woonwagen een yurt (mongoolse tent) en een 'vakantie huisje'. Meer info hier over kan je vinden op onze site;
www.lafaye.tk
of op facwebook;
https://www.facebook.com/pages/Camping-Lafaye/722619634436377?ref=hl

Mocht je hier op vakantie willen komen dan horen we het graag!!!!!!!!!!!

Deze advertentie is geplaatst op 22-2-2015 en is 406 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: lafaye
E-mail: lafayepapillon@gmail.com
Homepage URL: www.lafaye.tk
Straat en nummer: La Faye
Postcode: 03390
Woonplaats: Vernusse
Land: Frankrijk






















Even geduld: de kaart wordt geladen...
De adverteerder heeft een plek gemarkeerd op de kaart hiernaast.

Gebruik de kaart-, zoom- en positie-knoppen voor orientatie.

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl