Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: wij zoeken (een) weidemaatje(s) !

Korte omschrijving:

Hallo, wij zijn Jeanne (Fjord merrie, 10) en Tony (mini, ruintje, 7) en Katrien (paardenmens, 41) ... vanaf 2 mei komen wij terug naar onze eigen, vaste stek en zouden wij graag ons gras en onze ruimte delen met 1 of 2 toffe soortgenootjes van min of meer dezelfde omvang... zoniet overweegt ons baasje om ons graasmaskers om te doen.

Uitgebreide omschrijving:

dit zijn wij

de laatste 2 winters gaan wij 'op verplaatsing' wegens persoonlijke omstandigheden, en het plan is om dat ook in de toekomst weer te doen... de zomerperiode stikken wij dus in het gras, zeker nu wij nog maar met ons tweetjes zijn.
Wij wonen op anderhalf hectare en daarbovenop is er nog 1 ha hooiland.
We wonen in een bescheiden PP en leven volgens de filosofie van PN... ons baasje vindt dat belangrijk, dat er enkel gelijkgezinden reageren.
Er zijn weinig recente foto's, maar na afspraak mogen jullie mensen gerust eens komen kijken. We hebben een track, een brug over de beek, verschillende perceeltjes gras, toegang tot een uitloper van de beek, verschillende schuilstallen, verharde stukken, dazenvallen, slowfeeders, water uit de put en netstroom... oh ja, en ook een wilde hond. Baasje heeft net een 'graspiste' gemaakt van 21x45 mt, daarin moeten we een beetje aan onze scheefheid enzo werken naar het schijnt.
de paardenmensen moeten met elkaar een beurtrol afspreken om ons te voorzien van al onze wensen en noden en om ons erf proper te houden, en verder dachten wij aan een bijdrage van 100 euro per paard per maand, afhankelijk van wat verder besproken wordt.
Voor meer info mailt u maar naar Katrien, ze antwoordt zodra ze kan ! Grtz, Jeanne en Tony

Deze advertentie is geplaatst op 16-4-2015 en is 1514 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Katrien Imbrechts
E-mail: katrien.imbrechts@gmail.com
Woonplaats: Borsbeek
Land: Belgiƫ

dit zijn wij
en onze hond
grote schuilstal deels zand
kleine schuilstal
stukje vd track
stuk verharde track
recente werkzaamheden
     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl