Gezocht

Gezocht

Gezocht: 24/7 buitenplek voor sociale merrie gezocht in Hilversum eo

Korte omschrijving:

Voor een goede vriendin zoek ik voor haar lieve, sociale merrie (grote pony/klein paard) van 7 jaar, naar een fijne pensionplek in de omgeving Hilversum. Ze is gewend het hele jaar door 24/7 buiten te staan, en omdat dit ons beide goed bevalt willen we dat graag zo houden Weidegang of paddock kan beide.

Uitgebreide omschrijving:

Voor een goede vriendin zoek ik voor haar lieve, sociale merrie (grote pony/klein paard) van 7 jaar, een fijne pensionplek in omgeving Hilversum. De volgende tekst heeft ze geschreven: "Ze is gewend het hele jaar door 24/7 buiten te staan, en omdat dit ons beide goed bevalt willen we dat graag zo houden Weidegang of paddock kan beide. Schuilstal is extra fijn maar niet nodig, zo lang er maar enige andere (lichte) vorm van beschutting (bomen, struiken) is. In de kudde is ze supersociaal en gaat goed met zowel merries als ruinen van alle rassen, types en leeftijden. Bijten en schoppen naar andere paarden komt niet in haar boekje voor en ze is tot nu toe altijd ranglaagste geweest. Om die reden zoek ik wel een ruime plek met sociale paarden en voldoende voerplekken en ruwvoer. Meehelpen met voerbeurten, mestscheppen en meer is geen probleem en doe ik graag. Wat betreft rijbak, uitrijmogelijkheden en faciliteiten voor de mens heb ik weinig tot geen eisen.
Bij voorkeur op een afstand <10km vanaf centrum Hilversum, bijvoorbeeld Laren/Eemnes/Baarn/Loosdrecht/Kortenhoef/ etc. Maar als d? ideale plek voor haar nou iets verder weg lijkt te liggen, fiets ik met liefde wat verder."

Deze advertentie is geplaatst op 5-5-2015 en is 871 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Pauline Besselse
E-mail: pbesselse@casema.nl
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl