Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: hallim's shah JC (arabische hengst ter dekking)

Korte omschrijving:

Hallim's shah is een arabische hengst met een typerend hoofd, een sterk lichaam en solide fundamenten. De schofthoogte van deze schimmel is 1m55. Hij is een rechtstreekse afstamming van de befaamde Hallim ibn Kendall, meervoudig Belgisch kampioen en voerder van renbloed. De moeder is Eskada RJ, een voormalig showpaard. Hallim's shah JC is een BAPS gekeurde premiehengst met een uitstekende beoordeling op bewegingen. Deze bewegingen, die hij trouwens voortreffelijk vererft, zijn ruim en een als het ware een streling voor het oog. Zijn karakter is zeer rustig, vriendelijk en bovendien werkwillig wat van hem een zeer aangename hengst maakt. Hij kan dan ook onder de man bereden worden, springen en aangespannen lopen. Hallim's shah JC is scid vrij en staat ter dekking: -Dekking volbloed : 600 euro -Dekking andere rassen : 300 euro Bij geboorte van een hengstenveulen (enkel bij volboed ) is de volgende dekking aan de halve prijs. Bovendien geven we levend veulen garantie! Voor meer informatie, voorwaarden of om hem te bewonderen, aarzel niet om contact met ons op te nemen

Uitgebreide omschrijving:

hallim's shah JC

Hallim's shah is een arabische hengst met een typerend hoofd, een sterk lichaam en solide fundamenten. De schofthoogte van deze schimmel is 1m55. Hij is een rechtstreekse afstamming van de befaamde Hallim ibn Kendall, meervoudig Belgisch kampioen en voerder van renbloed. De moeder is Eskada RJ, een voormalig showpaard.
Hallim's shah JC is een BAPS gekeurde premiehengst met een uitstekende beoordeling op bewegingen. Deze bewegingen, die hij trouwens voortreffelijk vererft, zijn ruim en een als het ware een streling voor het oog.
Zijn karakter is zeer rustig, vriendelijk en bovendien werkwillig wat van hem een zeer aangename hengst maakt. Hij kan dan ook onder de man bereden worden, springen en aangespannen lopen.
Hallim's shah JC is scid vrij en staat ter dekking:
-Dekking volbloed : 600 euro
-Dekking andere rassen : 300 euro
Bij geboorte van een hengstenveulen (enkel bij volboed ) is de volgende dekking aan de halve prijs.
Bovendien geven we levend veulen garantie!
Voor meer informatie, voorwaarden of om hem te bewonderen, aarzel niet om contact met ons op te nemen

Deze advertentie is geplaatst op 8-8-2006 en is 927 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: wuyts
E-mail: el_shah_arabians@hotmail.com
Woonplaats: geetbets
Land: belgie

hallim's shah JC
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl