Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Dressuurinstructie

Korte omschrijving:

Voor leuke, leerzame dressuurlessen waarin plezier voorop staat. Woorden die mijn lessen omschrijven zijn: Rechtgerichtheid, van ontspanning naar aanspanning, balans in paard en ruiter zowel lichamelijk als geestelijk.

Uitgebreide omschrijving:

Mishpa => Voor een andere kijk op de paardenwereld.

Ben jij op zoek naar leuke, leerzame lessen waarin je bewust gaat paardrijden? Van ontspanning naar inspanning, een rechtgericht paard die het werk leuk vind? Ik geef wedstrijd gericht les, maar ook voor de recreatie ruiter zijn mijn lessen zeer geschikt. Ik heb de opleiding Centered Riding afgerond en ben daarmee dus gediplomeerd instructrice. Naast de opleiding Centered Riding heb ik ook diverse cursussen gevolgd (van klassieke dressuur, dressuur trainen aan de hand tot acupressuur en shiatsu, ook mag ik jureren tot Z niveau KNHS). In mijn lessen staat plezier voorop, voor zowel paard als ruiter. Natuurlijk moet er ook getraind worden, dus besteden we veel aandacht aan rechtgerichtheid, ontspanning naar aanspanning, achterhand en houding en zit.

Om alvast een idee te hebben van wie ik ben, zal ik hieronder mij kort even voorstellen: Ik ben Mieke Wind, 27jr en al jaren in de paardenwereld bezig. Ik vind het vooral leuk om met paarden en gedragsproblemen te werken en deze op te lossen, maar het voorkomen van de problemen zou nog beter zijn. Daarom geef ik graag les. Zelf heb ik in de wedstrijdsport gereden maar helaas bleek mijn paard niet echt geschikt door zijn verleden. We gingen niet meer met plezier op pad en na nog een onderlinge wedstrijd in de Z1 besloot ik alleen nog maar leuke dingen te gaan doen. Inmiddels is hij met pensioen en hoop ik binnenkort aan een nieuwe uitdaging te kunnen beginnen. Mijn interesse gebied is eigenlijk heel ruim en werk ik dus niet met 1 methode, maar probeer ik de juiste methode bij de juiste ruiter te vinden om er een succes van te maken.

Lijkt het je leuk om eens kennis te maken? Dan graag even een bericht sturen of bellen mag natuurlijk ook!
In principe kom ik op locatie bij u thuis, maar eventueel is het huren van een binnenbak mogelijk in omgeving Groningen of u mag ook komen lessen bij ons.

Deze advertentie is geplaatst op 21-2-2017 en is 138 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Mieke Wind
E-mail: info@mishpa.nl
Homepage URL: www.mishpa.nl
Telefoon 1: 0611070760
Woonplaats: Engwierum
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl