Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Workshop/clinic Houding en zit

Korte omschrijving:

Wil jij graag je houding verbeteren? Een betere balans hebben, goed kunnen doorzitten, de galop kunnen uitzitten, zonder pijn van je paard komen of weer ontspanning bij je paard in het rijden terug vinden? Dan is deze workshop iets voor jou!

Uitgebreide omschrijving:

Mishpa => Voor een andere kijk op de paardenwereld.

Loop jij steeds tegen problemen aan in je houding? Kun je niet doorzitten? Of kom je altijd met pijn van je paard af? Kun je je benen of handen niet stil houden? En wil je dit wel graag leren?
Doordat je houding niet goed in balans is kan je paard ook niet correct lopen. Met correct lopen bedoelen we een in balans, rechtgericht paard die zijn achterhand er netjes onder brengt en in een mooie aanleuning zijn werk kan en wil doen. Het kan dus zijn dat rijtechnische problemen voorkomen uit een ruiter die uit balans is.
Wil je hier graag meer over weten? Of het direct eens proberen? Neem eens een kijkje op mijn website, maar persoonlijk contact dmv een berichtje of telefoontje mag natuurlijk ook!

In principe kom ik op locatie bij u thuis, maar eventueel is het huren van een binnenbak mogelijk in de omgeving Groningen of u mag ook komen lessen op onze locatie

Deze advertentie is geplaatst op 21-2-2017 en is 190 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Mieke Wind
E-mail: info@mishpa.nl
Homepage URL: www.mishpa.nl
Telefoon 1: 0611070760
Woonplaats: Engwierum
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl