Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Paardenweek Noorwegen 6 t/m 13 augustus 2017

Korte omschrijving:

Beleef een unieke zomerweek op een prachtige ecologische boerderij in midden Noorwegen. Gelegen in een dal tussen de bergen aan de rand van het Rhodane nationalpark waar beren en wolven leven. Ervaar de kracht van de Noorse natuur en wordt je bewust van jouw energetische kracht in het werken met de paarden.

Uitgebreide omschrijving:

locatie

Deze week werken we aan jouw balans op 4 niveau's; body, mind, soul en energetisch.
De combinatie tussen het werken met de paarden, qi gong, body-awareness en individuele coaching zorgt ervoor dat jij deze week datgene kunt gaan ontwikkelen of loslaten wat voor jou belangrijk is.
In het Equilibre grondwerk zul je onder deskundige begeleiding van Terra Natura docente Claudia Baldwin werken aan jouw energetische kracht in het contact met de paarden. Dit geeft een verfijning in de communicatie met het paard.
De individuele coachingssessies worden gegeven door Aline Uitham. (PSYCH-K facilitator, bio-energetic coach, sjamanistisch healer) Deze sessies zijn gericht op het bevrijden van je onderbewuste saboteurs en losmaken van blokkades in je energetische systeem.

We werken met de IJslandse paarden in het losse grondwerk. Maar bovenal werken we aan jouw balans op de 4 niveaus.

Het programma
Het werken met de paarden gaat voorbij de technieken uit het Horsemanship. De individuele bio-energetische coachingssessies worden over het algemeen als bijzonder en zeer powerfull ervaren. Er wordt een bron van wijsheid aangesproken die beyond "mind" is en deze overstijgt. Meer over het programma vind je in de brochure te vinden op de website. Mocht je een specifieke vraag hebben, stel deze gerust!.

Het verblijf.

We zijn deze week te gast op de ecologische boerderij Bretningen Gard. 1 Week lang mag je je onderdompelen op een inspirerende plek in de natuur en verblijf je tussen de eekhoorns, paarden en schapen.

Reizen naar Bretningen:
In de brochure staan diverse opties beschreven. Ik denk graag met je mee wanneer je wilt overleggen.

Deze advertentie is geplaatst op 13-4-2017 en is 392 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: aline
E-mail: info@paardenspirit.nl
Homepage URL: www.paardenspirit.nl
Telefoon 1: 0630620083
Woonplaats: Zijldijk
Land: Nederland

locatie
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl