Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Luxepaardentaxi.nl veilig en betrouwbaar vervoer van uw paarden

Korte omschrijving:

Paardentransport voor keuring, bezoek vee arts, vakantie, aankoop en verkoop, paardensport, etc. Wij vervoeren uw paarden naar geheel Europa. Wij kunnen maximaal 4 paarden, 4 passagiers en een marathonwagen vervoeren.

Uitgebreide omschrijving:

Even als alle andere paardenbezitters, weten wij dat uw paard een zeer kostbaar bezit is. Wij zelf zijn al meer dan 13 jaar paardenbezitters. Sinds 2010 heeft onze hobby ook zakelijke vormen aangenomen. Wij verhuren paardenstallen, houden ons bezig met de ruiterroutes op de Veluwe: ontwikkeling en onderhouden, zitten in het bestuur van grote paarden evenementen en zijn actief in de paardensport. Ook verhuren wij sinds een aantal jaren twee vakantiewoningen op de Veluwe waar men met hun paard kan verblijven.
Wij beschikken over een Renault Master en het juiste rijbewijs om uw paard(en) te mogen vervoeren. Ook beschikken wij over veel paardenliefde om uw paarden de aandacht en verzorging, voor, tijdens en na de rit, te geven. Kijk voor meer informatie op www.luxepaardentaxi.nl.

Deze advertentie is geplaatst op 27-9-2017 en is 233 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Esmeralda-lpt
E-mail: esmeralda@lekkerpraktisch.nl
Homepage URL: www.luxepaardentaxi.nl
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl