Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Nu ook cursus Equine Touch in Nederland! 16 -18 september

Korte omschrijving:

Voor iedereen op het forum die het wellicht gemist heeft... 16, 17 en 18 september 2006 wordt een 3 daagse Equine Touch cursus gegeven door Jock en Ivana Ruddock, de grondleggers van deze methode. EQUINE TOUCH is een subtiele behandelmethode voor paarden met een positief effect op de houding, het gedrag en de gezondheid.

Uitgebreide omschrijving:

Ontspanning

16, 17 en 18 september 2006 wordt een 3 daagse Equine Touch cursus gegeven door Jock en Ivana Ruddock, de grondleggers van deze methode.
EQUINE TOUCH is een unieke, subtiele behandelmethode voor paarden met een positief effect op de houding, het gedrag en de gezondheid.
Het gehele lichaam wordt gestimuleerd met de duimen, vingers en evt. elleboog. Er wordt o.a. gewerkt op de spieren, pezen en het bindweefsel maar het is duidelijk anders dan massage.
Dit helpt het paard bij ontspanning, herstel van blessures en ziektes, recuperatie na inspanning, verbetering van het prestatievermogen of als onderhoud bij oudere paarden met oude blessures of slijtage.
Een 3 daagse basiscursus bevat onder andere de volledige Basic Body Balance voor paard en ruiter en hoe te werk te gaan bij veel voorkomende problemen.
De speciale Equine Touch techniek leer je eerst op je medecursisten, daarna ga je aan het werk op het paard.
Dit houdt o.a. in: de mate van druk, beweging vanuit het lichaamscentrum, ademhalingscoordinatie. Je leert al kijkend en voelend de namen van de spieren waar je mee bezig bent. Veiligheid voor paard en uitvoerende tijdens bodywork is erg belangrijk. De reacties van het paard worden nauwkeurig geobserveerd.
De handleiding bevat veel foto's en duidelijke beschrijvingen.
Er is een DVD verkrijgbaar voor cursisten.
WAAR: MONTY ROBERTS CENTRUM te Oudenhoorn (bij Rotterdam).
Eigen paard meebrengen is mogelijk. Geen toeschouwers. Vroegboek korting tot 15 augustus !

Deze advertentie is geplaatst op 12-8-2006 en is 587 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Annemieke B
E-mail: bos@equinetouch.nl
Homepage URL: www.equinetouch.nl
Woonplaats: Tongeren
Land: Belgie

Ontspanning
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl