Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: paardrijdtochten op endurance paarden

Korte omschrijving:

Lange tochten door prachtige natuurgebieden op de rug van endurance paarden

Uitgebreide omschrijving:

El Guapo

Ook in het herfst- en winterseizoen bied ik weer lange "dwaal"tochten op endurancematig geschoolde paarden aan (D en E maat in feite).
De paarden zijn Arabieren en een Andalusier die in het seizoen aan enduranceritten deelnemen. Buiten het seizoen worden zij ingezet voor lange dagtochten met onze gasten en het werken met jongeren uit opvanghuizen.
De natuurgebieden Gorp en Roovert, regte Heide, landgoed de Utrecht worden op deze rijdieren met goede conditie doorkruist. Geniet van de prachtige, uitgestrekte en zeer diverse natuurgebieden. We steken mooie heidevlaktes over, galopperen door diverse verschillende soorten bos en rijden een stukje langs het ter plaatse zeer bekende riviertje de Leie.
Onderweg komen we weinig andere mensen tegen zodat we optimaal kunnen genieten van de paarden en de natuur.
Halverwege is er een lunchpauze mogelijk bij een charmant boscafe. Deze stop is niet verplicht. De tocht naar dit boscafe duurt 5 uur in totaal. Kosten lunch niet inbegrepen. Wij maken ook lange tochten van 4 tot 5 uur zonder lunchpauze. De langere dagtochten (duur ong.7 tot 8 uur) worden alleen aangeboden met een verplichte pauze halverwege vanwege het drenken en laten eten van de paarden.
De paarden kunnen lange stukken draven en galopperen, het tempo waarin gereden wordt is naar uw keuze. De kosten zijn 25 euro per uur, minimale rijtijd is twee uur.
Voor de echte liefhebbers: bitloos en hoefijzerloos braaf paard beschikbaar. Kan eventueel ook zadelloos (wel met verplichte barebackpad!) ;-))
Onze paarden zijn lieve dieren met goede conditie, eenvoudig te rijden. Ondanks dat ze endurancematig getraind zijn, zijn doorgewinterde scheurneuzen bij ons niet welkom.

Deze advertentie is geplaatst op 24-9-2006 en is 419 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: brigitte
E-mail: brigitte@equitationmagazine.nl
Homepage URL: www.nasheeta.com
Woonplaats: Tilburg
Land: Nederland

El Guapo
El Guapo 1
El Guapo 2
El Guapo 3
Manara Samira
op weg
samira
samira en emma
   

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl