Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Veulen opfok, Oudedags voorziening, revalidatie paarden en pony

Korte omschrijving:

veulenopfok met dagelijks weidegang, ook in de winter! Oudedags voorziening met extra zorg en revalidatie mogelijk voor paarden met een blessure. 100 hectare weide in beheer, hooien en kuilen tevens in eigen beheer voor goede kwaliteit ruwvoer

Uitgebreide omschrijving:

opfok 1

De Eagles Ranch is een Paint fokkerij en Veulen opfokstal en heeft 100 hectare weide in beheer om ook het hooien en kuilen in eigen handen te houden. alle paarden zijn dagelijks op de weiden terug te vinden en alle eigen paarden van de ranch en enige opfok paarden blijven het hele jaar buiten op de speciale weiden en komen alleen op stal als dit noodzakelijk is. De paarden leven in kuddes en lopen op grote weide om met elkaar te kunnen spelen en te grazen met leeftijdsgenootjes.
Alle veulentjes komen in hun eerste winter wel s'avonds naar binnen in de speciale grote opfokboxen met open fronten om ook in de avond en nacht ruwvoer te kunnen blijven eten. Brok krijgen zij in een kleine hoeveelheid bijgevoerd voor de mineralen welke tevens in likstenen in de stal en op de weiden zijn terug te vinden.
De verouderde paarden krijgen de benodigde extra zorg en lopen in aparte weiden en kuddes, niet bij de jonge paarden. Alleen voor de liefhebber zijn er nog enkele plaatsen vrij voor jonge dieren, verouderde dieren en voor paarden en pony's met een blessure om te komen herstellen.

De eerste zondag van augustus tijdens het Eagles Summer Event, staat het bedrijf open en is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen achter de hekken van de Eagles ranch, op de ambachtelijke markt, bij de diverse aan demonstraties, de speciale kids corner, de life muziek en nog veel meer.

Tot ziens op Texel, groeten van Henk en Danielle,
www.eaglesranch.com
westerboersweg 8
1793 ER de Waal - Texel
Tel: 0222 317303 Fax: 0222 327858
info@eaglesranch.com

Deze advertentie is geplaatst op 12-11-2006 en is 1901 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: The Eagles Ranch op Texel
E-mail: info@eaglesranch.com
Homepage URL: www.eaglesranch.com
Telefoon 1: 0222317303
Telefoon 2: 0613223058
Straat en nummer: westerboersweg 8
Postcode: 1793 ER
Woonplaats: de Waal - Texel
Land: Nederland

opfok 1
opfok 2
opfok winter
opfok vervoer
 

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl