Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: mooie bonte kwpn ruin 9 jaar

Korte omschrijving:

super mooi getekende bonte ruin waar een juiste ruiter nog ver mee kan komen in de (spring)sport. Dit paard is dus prima te berijden, er zit alleen wel een 'gebruiksaanwijzin'g' bij.

Uitgebreide omschrijving:

presto

presto is een 9 jarige bonte kwpn ruin met papier, is gechipt en altijd netjes ontwormt en geent. Hij is lichamelijk gezond en kan prima wat talent betreft prima in de sport worden ingezet, vooral springen kan ie erg goed.
Helaas is presto waarschijnlijk vroeger mishandeld/ verkeerd beleerd waardoor hij snel wat angstig is, eenkennig en ook snel gespannen raakt. Hier is allemaal prima mee om te gaan als je hem leert kennen en hem wil begrijpen. Hij is braaf in de omgang, aan de hand en tijdens het rijden. Omdat hij ook tijdens het opstappen zo gespannen kan raken, kan dit nog wel eens uitlopen in een flinke bokpartij, dan durft hij niet goed weg te lopen nadat je bent gaan zitten, en gaat ie maar bokken.
Helaas heb ik door een paar keer vallen geen vertrouwen meer in hem hierbij en ook hij raakt hierdoor steeds meer gespannen bij het opstappen. Tijdens het rijden zelf bokt ie nooit zomaar, dan is er eigenlijk niks aan de hand.
Ik zoek dus iemand die zelfverzekerd is, niet bang is en presto ook dat vertrouwen weer kan bieden dat hij zo nodig heeft!
Iemand die hem echt wil leren kennen, en met hem bezig wil gaan. Hij is super slim, leert snel en heeft dus talent. Ik zoek wel een plekje waar hij ook naar buiten kan,met maatjes kan staan en eerlijk behandeld wordt.
Presto gaat niet voor niks weg, aangezien het een super mooi paarde met talent is.

Deze advertentie is geplaatst op 12-11-2006 en is 1275 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: lottemaartje
E-mail: marlo_presto@yahoo.com
Woonplaats: groningen
Land: Nederland

presto
vrij springen
dressuur
in galop
 

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl