Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: We hebben een plaatsje vrij in onze wei...

Korte omschrijving:

Omdat ons weide-maatje per mei helaas gaat verhuizen, zijn we op zoek naar een nieuw vriendje/vriendinnetje. De wei ligt op de grens zutendaal/opgrimbie.

Uitgebreide omschrijving:

Janka

We hebben vandaag gehoord dat, helaas, ons weidemaatje naar de eifel gaat verhuizen. Dus moeten wij weer op zoek naar iemand om ons team te versterken...
Wij zijn Joyce & Geertje. De paarden zijn Janka (een merrie van 15), Zafir (een ruin van 19) en ons kleine kereltje Takoda van 10 maanden. Het meest ideale zou zijn als er een jonger paardje bijkomt, zodat Koda iemand heeft om mee te spelen (de merrie die weg gaat was 1,5). Een oudere ruin wordt al moeilijker omdat mijn Zafir niet heel erg gemakkelijk is met andere mannen.
Ons paradijs bevindt zich op de grens zutendaal/opgrimbie. We staan achter het huis van de boswachter, er is dus altijd toezicht. Smorgens worden de paarden gevoerd door de boswachter en 's avonds voeren we zelf. Verder is er licht en water. We hebben 3 weides en het stuk voor de stal waar ze nu in de winter en in de zomer 's avonds staan.
We zijn wel naar iemand op zoek die ook actief met zijn paardje bezig is, ook omdat we redelijk om de beurt voeren door de week.

Ow ja en ook niet onbelangrijk, we betalen 75 euro per maand (per paard dus) en voer en hooi kopen we zelf nog bij. We proberen ze wel zoveel mogelijk onbeperkt hooi te geven, dus ook dat is een niet te onderschatten kostenpost.

Groetjes Geertje en de rest

Deze advertentie is geplaatst op 10-2-2007 en is 1415 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Geertje
E-mail: sunny_nl@hotmail.com
Woonplaats: Den Haag
Land: Nederland

Janka
En de rest
     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl