InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
3722 berichten
Pagina 183½ van 249
Je leest nu alle berichten van "Isabel van der Made"
Volg datum > Datum: dinsdag 17 februari 2009, 9:4017-2-09 09:40 Nr:158999
Volg auteur > Van: Isabel van der Made Opwaarderen Re:158995
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: het effect van PN op brokjesfabrikanten Structuur

Isabel van der Made
Hertfordshire
UK


3722 berichten
sinds 2-3-2004
vagebond schreef op dinsdag 17 februari 2009, 8:35:

> Dat geldt alleen voor echte kwaliteitschocolade hoor, de meeste
> chocola staat stijf van de smaakstoffen. Achgot hoe heet dat
> goedje nou ook al weer, afijn het zit alleen in de dure chocola
> en zorgt ervoor dat het hart het loodje legt. Dus als je hond
> de supermarktschocoeitjes opeet, geen probleem!

Alleen chocola met een hoog cacao-gehalte is gevaarlijk. Vanwege de theobromine die in cacao zit.
Volg datum > Datum: dinsdag 17 februari 2009, 10:0417-2-09 10:04 Nr:159000
Volg auteur > Van: Isabel van der Made Opwaarderen Re:158986
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: Testen paarden ons? Structuur

Isabel van der Made
Hertfordshire
UK


3722 berichten
sinds 2-3-2004
Ilma Meijer schreef op dinsdag 17 februari 2009, 1:23:

> Ik heb hier ook een staker al moet ik zeggen dat het al flink
> vooruit is gegaan in de laatste paar weken. Visualiseren is ook
> niet mijn ding maar wat dan wél...thats the question.

> van de groep...hoe doorbreek ik dat nu definitief. Het gaat
> zeker beter maar het is nog steeds aanwezig en dat is lastig.
>
>

In de parelli pakketten krijg je allerlei methodes aangereikt om staken te voorkomen. Of doe je geen parelli meer?
Volg datum > Datum: dinsdag 17 februari 2009, 11:4017-2-09 11:40 Nr:159014
Volg auteur > Van: Isabel van der Made Opwaarderen Re:159013
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: het effect van PN op brokjesfabrikanten Structuur

Isabel van der Made
Hertfordshire
UK


3722 berichten
sinds 2-3-2004
AMA schreef op dinsdag 17 februari 2009, 10:45:

> Hetzelfde geldt voor de mensen.
> Maar omdat wij al zo lang regelmatig chocolade eten in
> 'redelijke' hoeveelheid, sterven we er niet van.
>
> Als iemand die nog nooit chocolade gegeten heeft, in 1 keer een
> pak van 200-300gr zou opeten, riskeert die er ook aan te
> sterven.
>
> Heeft men mij ooit eens wijsgemaakt... op de tuinbouwschool
> toen men het had over giftige residuen op groenten tgv spuiten.
>
> Anne Marie

Dat lijkt me een onzin verhaal.
http://en.wikipedia.org/wiki/Theobromine
Volg datum > Datum: donderdag 19 februari 2009, 16:3219-2-09 16:32 Nr:159283
Volg auteur > Van: Isabel van der Made Opwaarderen Re:159273
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: schimmelmutatie - gray mutation Structuur

Isabel van der Made
Hertfordshire
UK


3722 berichten
sinds 2-3-2004
Britt Claeys schreef op donderdag 19 februari 2009, 15:45:

>> Nobody heeft ook van die bruine spikkeltjes maar die zijn wel
> aan't vervagen naarmate hij ouder wordt.
> 't Is nogal wa met die schimmels zenne, ik ga toch 2 keer
> nadenken voor het geval ik nog eens een schimmel in huis haal,
> pff...

Ik vind het eerlijk gezegd nogal een paniekverhaal, 't is nu net alsof elke schimmel een groot woekerend kankergezwel is.
Het is inderdaad waar dat de melanoma's ook binnen in het lijf kunnen groeien, maar iedereen kan kanker krijgen, en het schijnt dat een melanoma bij een schimmel minder grote kans heeft kwaardaardig te worden, als een melanoma bij een ander gekleurd paard.

Ik ken bovendien zat schimmels die oud tot zeer oud (40) zijn geworden, weliswaar behangen met druiventrossen, maar verder een kwalitatief goed leven.
Je leest nu alle berichten van "Isabel van der Made"
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
3722 berichten
Pagina 183½ van 249
 InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!

Deelnemers online: 0 verborgen deelnemers.
contact